12.4.2018

Uuteen välikauteen

Yhtä yllättäen, kuin nämä lämpimät kevätpäivät saapuivat, päivittyivät myös esikoisen välikausivaatteet. Huonommin nukutun yön jälkeen tuntui kotipäivä neitien kanssa aika raskaalta, vaikka saatiinkiin ulkoiltua ja kaivettua Tiitin potkupyörä talvisäilöstä. Ilmoitin kuitenkin miehen kotiutuessa, että kun hänelle on varattu aikaa harrastuksille huomiselle, on vähintäänkin kohtuullista, että mamma pääsee tänään vähän kaupungille tuulettumaan. Isi ja Tiiti lähtivät ruokaostoksille ja pudottivat minut ja RaaRaan lastenvaatekauppaan, jonne työkaverit olivat minua ja vauvaa muistaneet lahjakortillakin. Kuopus oli loistavaa ostosseuraa ja nukkui tyytyväisenä makuuasentoon lasketussa turvakaukalossaan rattaiden kyydissä. En ollut juuri miettinyt tämän välikauden valintoja muuten, paitsi kauan haikalemani välikausikengät oltiin jo aiemmin käyty Tiitin kanssa mittaamassa ja sovittamassa. Ostosreissun päätteeksi esikoinen suuntaakin uuteen välikauteen PoNo Designin tupsupipossa ja Reiman välikausitakissa, -housuissa, -hanskoissa sekä Patter  -kengissä.
Tiiti tykästyi vaatteisiinsa kovasti, vaikkei niitä valitsemassa ollutkaan. Tärkeintä välikausivaatteiden valinnassa ovat mielestäni hyvä istuvuus ja ominaisuudet, jotta vaatteissa saa lapsi olla lapsi ja temmeltää ulkona mielin määrin. Nyt on kokovartaloverhoilu säänkestävää vaatetta, joten ei haittaa vaikka vähän tuuli ja sade vihmoisi.  Toki sitten kuravaatteet ovat vielä erikseen ihan vesikeleihin. Toivottavasti kuitenkin pääosin saadaan nauttia näistä aurinkoisista päivistä.

Nykyään on kiva, kun tekniset ominaisuudet vaatteissa eivät poissulje vaatteiden hyvältä näyttämistä. Mielestäni tässä on tosi kivannäköinen setti koossa. Kengät valittiin myyjän ohjeistuksella koossa 28, joten hyvällä tsäkällä ne menevät myös syksyn. Takki ja housut ovat kokoa 104 säädettävillä hihansuilla ja lahkeilla. Viime kevääksi hankittu välikausihaalari mahtuu edelleen, mutta varsinkin kauppareissuille on jo tämänikäiselle tytölle kiva laittaa takki- ja housuyhdistelmää sekä kelien lämmitessä on vaatetuksen keventäminen näin helpompaa. 
Mitä pidät asusta? Joko teillä on valmistauduttu välikauteen? -heidisusanna6 kommenttia:

 1. Tuo PoNo Designin tupsupipo on niin ihana! 😍 ja kaunis välikausi asukokonaisuus muutenkin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. :) Vitsit, kun raaskis itsellekin ostaa tällasia. :'D

   Poista
 2. Noi patterit on kyllä kengät jotka on vaan must have! Tosi kaunis koko setti teidän neidillä ja tuo pipo on ihan super söpö!
  Meilläkin on saanut jo parina päivänä pitää vk-vaatteita pihalla ja tuntuu, että lapsetkin tykkää niistä tosi kovaa. varmasti kevyemmät päällä ja mukavampi leikkiä!
  Aurinkoista viikonloppua teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne nousee kyllä ihan kärkeen, kun välikausikenkiä vaikka alkaa googletella. Ja on kyllä näin parin päivän perusteella jo maineensa veroiset. Vauhtia tuli kyllä ulkoleikkeihin heti. :) Samoin teille! <3

   Poista
 3. Tuo pipo on ihana♥ Meilläkin suurin osa lapsista kulkee tänä keväänä Reiman vaatteissa. Sattui hyvällä alella löytymään kerrankin juuri meidän tarvitsemia kokoja :D Ihanaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reima erottui kyllä kaupassa edukseen tänäkin keväänä. Satuin kans saamaan ulkovaatteista hyvän alen ja kengistä pääsin käyttään -50% leimakortin, joten tuntu jo huomattavasti loppusummassa. :) Ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3