23.4.2018

Ristiäisten koristelu ja paljastus nimestä
Juhlimme RaaRaan ristiäisiä tulevana sunnuntaina. Kuvat sisältävät paljastuksen tytön etunimestä. Nimi on itse asiassa isosiskon keksimä jo odotusaikana, mikä tekee nimestä entistä merkityksellisemmän. Kuopus saa esikoisen tapaan kolme nimeä. Kahdesta jälkimmäisestä pääsimme miehen kanssa yhteisymmärrykseen vasta viime päivinä ja nyt olenkin pitänyt nimeä näkyvillä kirjaintaulussa olohuoneessa. Pidän siitä kokoajan entistä enemmän. 

Tunnistan vauva-arjen ennalta-arvaamattomuuden ja olenkin alkanut pikku hiljaa valmistella kotia ristiäisiä varten. Tänään askartelin tuon koristetaulun valmiista nimikirjainviiristä sekä Tiitin kaulakorusta. Siinä näkyvät koristelun päävärit, vaaleanpunainen, valkoinen, hopea ja ruusukulta. Hempeän tyttömäistä, mut sitä nyt toki saa ristiäisissä ollakin. Koristeiksi on suunnitteilla vielä hopeista serpentiiniä, valkoisia ja vaaleanpunaisia pompomeja sekä ilmapalloja. Kukkakimput tekee entinen työkaverini, sama joka loihti ihanan hääkimppuni, joten odotukset ovat korkealla kauniista kukista kaste- ja kahvipöytään. Kakun tekee anoppini ja sen päälle on tilattu upea puinen kakkukoriste, jossa lukee tytön nimet. Ajattelimme, että nimi saa näkyä juhlien alusta alkaen, niin ei itse tilaisuudessa tule supattelua, että mikäs se nimi olikaan, kuten esikoisen juhlissa kävi. 
Isossa osassa ristiäisiä on myös itse kastemekko, jolla on kauneuden lisäksi suuri tunnearvo. Lisäksi RaaRaalle on varattu kevyempi juhlamekko, jota tosin aloin nyt jännittää, mahtuuko se enää päälle, kun tyttö kasvaa niin kovasti. Ihanat FMAM tossut vauvalle ja hiuspannat odottavat myös siskosten samistelua juhlissa. Toivon kovasti, että isosisko rohkenisi kuivata pikkusiskon pään kasteen jälkeen, vaikka yleisöä onkin. Siitä jäisi kaunis muisto. Onneksi juhlavieraissa on ihmisiä, joilla pysyy kamerat kädessä paremmin kuin hyvin, niin saadaan varmasti ihania muistoja juhlista. Vähän alkaa jo jännittää, vaikka turhaahan se on. On vain ihana saada rakkaita ihmisiä kokoontumaan ja kahvittelemaan yhteen. Tiiti on ihan innoissaan juhlista ja kysyy joka aamu herättyään, joko ne juhlat tänään olisivat.

--> RISTIÄISET

-heidisusanna

2 kommenttia:

 1. Oi ristiäiset on yhdet ihanimmista juhlista järjestää!vaikka mua on kyllä jostain syystä tosi paljon ne jännittänyt😊🙈
  Ihanat värit tulee teidän juhliin!hurjasti tsemppiä järjestelyihin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! On ne kyllä omalla tavallaan niin suuri juhla sille pienelle suurelle tyypille. :) <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3