4.4.2018

Päikkärit unipesän suojissa

                                                                         * Blogiyhteistyössä Lempituotteen kanssa

Se hetki, kun puhelin piippaa paketin saapumisilmoitusta, on minulle aina pienen täpinöinnin aihe. Tällä kertaa se oli melkoisen suuren täpinöinnin ja odotuksen veroinen. Jo silloin, kun kärsin riipivästä vauvakuumeesta, selailin kiusakseni kotimaisen Lempituotteen Instagramia ja toinen toistaan ihanampia käsityönä tehtyjä unipesiä. Päätin, että jos meitä vielä vauvaonni suosii, niin haluan ehdottomasti vauvalle oman unipesän Lempin ihanista valikoimista. Suureksi onnekseni niin kävi ja sainpa vielä kunnian tehdä blogiyhteistyötä fanittamani yhden naisen /yhden perheen yrityksen kanssa.

Lempituote on tunnettu muun muassa ihanista Lempiraita -päiväpeitoistaan. Nykyään valikoimasta löytyy vaikka mitä sitterinpäällisistä vaunutarvikkeisiin. Kaikkia tuotteita on mahdollista saada tilaustyönä toiveidensa mukaan. Meidän Lempiltä saatuun unipesään valitsin lempparikuosini Nukkuvat pöllöt PaaPiilta sekä väri- ja kuosirakkautta yhdistettynä eli minttua siksakkia. Lopputulos oli vielä ihanampi, kuin olin osannut kuvitellakaan. Voi kun itsekin mahtuisi käpertymään tuonne! RaaRaa testasi unipesän heti parin tunnin nokosilla, vaikka muuten viime päivinä ei päiväunet ole juuri kelvanneet, kuin kantorepun kyydissä. 


Babynestiin saa tilattua myös kätevän kosteussuojatun petauspatjan.

Ennen unipesän saapumista olin hieman huolissani, kun jonkin verran on viime aikoina kirjoiteltu unipesien turvallisuudesta, sekä siitä kannattaisiko niissä tukehtumisvaaran vuoksi nukuttaa vauvoja. Meille kotiutunut unipesä vaikuttaa kuitenkin niin tilavalta, ilmavalta ja tukevalta, että ihan varmasti meillä ainakin päiväunia siinä nukutaan rauhallisin mielin. Tuo on myös vauvatavaraksi niin  kaunis, ettei haittaa yhtään, että se kulkee näkyvällä paikalla pienen tuhisijan mukana. Myönnän, että pikkasen kyyneliä silmäkulmasta pyyhkäsin, kun katselin päikkäreitään nukkuvaa vauvaa unipesän suojissa. Niin sitä unelmat toteutuvat silloin, kun vähiten odottaa. 


 -heidisusanna
2 kommenttia:

  1. on kyllä mielettömän suloinen pesä, oot valinnut tosi kauniit kuosit ja värit! Ja on muuten ihan uusi tuttavuus mulle tämä merkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään kyllä itekin niin paljon! Kannattaa tutustua facessa, instassa tai uudessa verkkokaupassa, sieltä löytyy kaikkia ihanuuksia. :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3