2.3.2018

Keväiset kestoilusuunnitelmat

Kevätfiilis senkun kasvaa näiden aurinkoisten päivien myötä. Tänään paremmin nukutun yön jälkeen riitti energiaa pyykätä viimeisiä vauvatarvikkeita kuntoon. Meidän kestoiluvarastot on täydentynyt viime aikoina mm. näillä värikkäillä coolmax-kuivaliinoilla, Tots Bots-vaipoilla sekä yksillä villahousuilla ja lanoliinilla. Jännää, kun tässä ollaan itselle niin uuden asian äärellä, ettei yhtään osaa sanoa, kuinka kestoilu lähtee meillä sujumaan vai lähteekö. Tuntuu, että kestoilun aloittamisesta on aloittelijoillekin niin monenlaista vinkkiä, että ei sitä oikein auta kuin lähteä kokeilemaan, mikä meidän vauvalla sitten toimii ja sujuvimmalta ratkaisulta arjessa tuntuu. 

Meillä on nyt kestoilun varalle puuvillaisia ja bambuisia harsoja, snappi-vaippakiinnittimiä,  merinovillapöksyt, lanoliini, taskuvaippoja, mikrokuituisia sekä hamppu- ja bambu-imuja, pari aio:a, sisävaippoja ja kuoria, bodyn jatkopaloja, pul-pussi sekä ilmava pyykkikori. Yritän järjestää varusteista selkeitä kokonaisuuksia kaappeihin, jotta miehellekin tutustuminen kestoiluun olisi helpompaa. Löytyy toki myös se kertisvaippapaketti varalta, joten öisin tai muuten itkupotkuraivareiden lähestyessä voi turvaa hakea tutusta vaihtoehdosta. Ajattelen kuitenkin, että jokainen kestoilukerta on plussaa. 
- heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Kestoilutsempit! Teiltä löytyy kivan värikkäitä juttuja :) En oo itse koskaan tutustunut noihin lanoliini-hommiin tai vaippakiinnittimiin, vaikka meillä kestoillaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! :) Joo katotaan, että mitä näistä sitten karsiutuu pois ja minkä kokee sitten itselle kätsyimmäksi tavaksi toimia. :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3