15.3.2018

3,5 -vuotiaan päivän asu




Juuri ja juuri maltettiin antaa edellispostauksessa nähtyjen legginssien kuivua, kun ne piti saada jalkaan. 3,5 -vuotias Tiiti on pukeutumisasioissa kovasti äitiään tarkempi ja valitseekin vaatteita kaappinsa luona pitkään harkiten. Ponnaritkin hän kiikutti luokseni pyytäen, voisiko niitä tänään laittaa kaksi. Nämä kuvat nappasin, kun jotain päivän asun yksityiskohtaa vielä hiottiin. Ponilettileggarien kaveriksi valikoitui meille käytettynä tullut H&M kissapaita. Yhtään uutta vaatetta en tuosta puljusta osta, mutta näin kierrätettynä ihan fine. 




Onneksi joukkoon mahtuu myös päiviä, kun neitikin voi hengailla vaikka yökkäreissä hiukset auki ja takussa. Ihan niinkuin äiti. :D



-heidisusanna

6 kommenttia:

 1. Meidän neidit on aika huolettomia pukeutujia, niin on kyllä pojatkin. Mandi nyt joskus sanoo, että huomenna vois olla mekko päivä, mutta muuten ei oikeastaan oo mitään väliä mitä laittaa päälle. Otan siis kaiken ilon irti tästä ajasta, eiköhän sekin päivä tuu, kun tuumataan etten laita tuota päälle.
  Ihanaa viikonloppua teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin erilaisia on lapsoset ja erilaisia vaiheita läpikäyvät toki. Kannattaa ottaa joo huolettomasta menosta ilo irti. :)

   Poista
 2. Meidän 2,5-vuotias on kans melko tarkka asuistaan :) Se on jotenkin niin liikuttavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hassu, miten sisäsyntyisesti se joillekin tulee. Meillä ei ainakaan oo malliopittua. :D

   Poista
 3. Ihana asu! Tulin vastavierailulle blogiisi, mutta nyt näyttäiskin siltä että jäin lukijaksi :)

  Meillä on muuten osa nista H&M:n vaatteista todettu tosi huonolaatuisiksi. Ei kaikkia, todellakaan, mutta jostain syystä esimerkiksi ohueammt legginssit tuntuu meidän tytöillä reikiintyvän tosi helposti siinä, kun joku paita tai joku eri kaupasta ostettu vaate kestää esikoiselta kuopukselle. Koska jatkuva housujen ostaminen turhauttaa, päätin, etten niitä ainakaan sieltä enää osta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, tervetuloa matkaan. :) Samoin ehdottomasti jään seuraileen sun blogia. :)
   Lastenvaatteissa kyllä laatuun panostaminen maksaa äkkiä itsensä takasin, kun yhden vaatteen käyttöikää pitenee. :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3