22.2.2018

3 hyvää asiaa -haaste

Nytpä viskasi Unelmien elämistä -blogin Ulla melkoisella haasteella. Kärvistelen tässä toista päivää kipeiden, vaihtelevalla menestyksellä säännöllisten, supistusten kanssa ja lähes kaikki mikä voi, ärsyttää. Etenkin se ärsyttää, että mieli on ärsyyntynyt. Heheh, ihan hyvään kohtaan siis taisi tulla haaste miettiä niitä hyviä asioita ympärillä, koska niitähän kyllä riittää ja onkin aika saada mieli pois tältä negatiiviselta kehältä. 


Siispä: kolme hyvää asiaa...
Päivässäni? Elämässäni? Minussa? Blogissani? Tänä vuonna?


Päivässäni

1. Tiiti nukkui koko yön omassa huoneessaan ja heräsi aamulla täydellisen iloisena itsenään, aamuun mahtui monta halihetkeä ja "tykkään sinusta äiti" sekä "sinä olet paljon rakas, ojennan sinulle rakastuneen merkin" - kommenttia, jotka helpottivat oloa niin paljon. 

2. Kuuma kaurapussi. Tämä on kyllä hintansa haukkunut tässä raskaudessa jo kymmeniä kertoja. Lämpö on tarjonnut lievennystä selän, vatsan ja hartioiden jomotukseen. 

3. Tieto siitä, että yöllä ja aamulla on perheenjäseniä ja ystäviä ollut ajatuksissa mukana jännittelemässä, tuleeko meillä synnärille lähtö. Kiitos, että olette siellä ja lähetätte lämpimiä ajatuksia, joita koitan parhaani mukaan nappailla kiinni.

Elämässäni

1. Perheeni. Asia, josta olen päättänyt muistaa olla kiitollinen ihan joka ikinen päivä. Sekä lapsuusperhe, että nyt oma perheeni on ollut niin suuri voimavara, turvapaikka ja rakastava ympäristö, etten voi kuin ihmetellä, että asiat ovat  elämässä menneet näin hyvin. 

2. Terveys. Asia, josta työni muistuttaa päivittäin. Terveenä vietetyt ja turhanaikaisista pikkuhuolista  ja arjesta täyttyvät päivät ovat niin kallisarvoisia. 

3. Turvallisuus. Perusasiat ovat kunnossa, kotimaa on moneen verrattuna turvallinen ja minulla on paljon läheisiä ihmisiä ympärillä.

Minussa

1. Sain toisen raskauden saatettua täysiaikaiseksi ja olen pitänyt huolta pikkuisesta jo vatsan sisällä.

2. Parhaani mukaan koitan jaksaa olla hyvä äiti myös esikoiselle, joka väkisinkin jää huomiossa paitsioon väsymykseni ja kolotusten vuoksi. Yritän saada päivään ainakin muutaman hetken, jolloin keskityn häneen täysin ja teemme jotain mukavaa yhdessä. 

3. Koen, että työssäni pystyn kohtaamaan perheitä lämmöllä ja kulkemaan vierellä, luotan intuitiooni, joka on osoittautunut usein hyväksi. 

Blogissani

1. Blogini on aidosti sitä, mitä minä olen. En ole halunnut tehdä blogista näyttämöä tai tuottavaksi suunniteltua kokonaisuutta, vaan oman ajatustentuulettamon ja kotipaikan. 

2. Kaikki ihanat, jotka siellä luette ja kommentoitte. Etenkin jokainen kommentti lämmittää kovasti mieltä ja tulee tunne, että tätä päiväkirjaa kannattaa edelleen jatkaa julkisena. Kiitos myös yksityisviesteistä, niiden kiitokset ovat lämmittäneet juuri oikeilla heikoimmilla hetkillä.

3. Bloggaamisen myötä on elämään löytynyt paljon lisää samanhenkisyyttä ja me-henkeä. Tänä vuonna

1. Vauvan odotus tottakai. Pitkäaikainen haave ja onnentäyteinen riemu, kun asiasta sitten tuli todellista. Ajatus pysäyttää nyt näiden ärsytysmurinoiden keskellä, että hetkinen, tämähän juuri on se hetki, joka myöhemmin muodostuu niin tärkeäksi muistoksi. Hengitä, hengitä ja nauti. Ole läsnä, tässä ja nyt. Yhden ajan loppu, vielä suuremman alku. 

2. Kotona olo. Oli juuri oikea aika saada taas pidempi ajanjakso omistetuksi perheelle ja yhteisille hetkille. 

3. Odotan kesää ja kiireettömiä yhteisiä aamuja. Tiiti suunnitteli isänsä kanssa listan kivoista tekemistä ensi kesälle ja kuuntelin listan tekoa itku silmässä. Kuinka mahtavaa, jos suinkin saamme yhteisen, terveenä vietetyn ja onnellisen perhevuoden. Kiitos Ulla, nakkaan haasteella Pihapolkua pitkin Violaa sekä Mama loves you twon Nannaa, jos ette ole jo tehneet. :)


-heidisusanna

2 kommenttia:

 1. Oi että miten ihania asioita sä oot löytänyt♡♡
  Mä tykkään lukea sun blogia just sen takia,että se on niin aito,jatka samaa rataa♡
  Niin ja super suloisia nuo Tiitin sanomiset! Rentouttavaa viikonloppua teidän perheelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentista, alkoipa aamu aurinkoisesti. :) Ihanaa viikonloppua teidän poppoolle myös!

   Poista

Kiitos kommentista! <3