18.1.2018

Materialismionnellisuus - vauvatarvikkeet

Huppupyyhe, neuvolakortin kannet, vauvakirja, kantoväline... Nämä kaikki olivat vielä hankintalistalla vauvalle, mutta myönnän, että näistä jokainen on hankittu lähtökohdasta äidin materialismionnellisuus. Nämä mustavalkoiset ihanuudet ovat saaneet minut niin onnesta soikeaksi, että ihan hävettää. Huppupyyhe on suomalaisen Aarrekidin orgaanista puuvillaa ja tuo Owls- kuosi on yllättäen kestolempparini. Neuvolakorttikotelo on LuKLabelin Suomessa suunnitelema ja toteuttama. Suloinen tarina Sinusta -vauvakirja on Suomessa kuvattu ja suunniteltu ja sen sisältö on niin uskomattoman ihastuttava, että mietin tuleeko siskosten välille riita, jos vain toinen saa tämän kirjan aikoinaan itsestään. Näiden kaikkien hankinnassa vetosi materialismionnellisuuden lisäksi myös pienten yritysten ja tarinoiden tukeminen. 

Tulan Free-to-Grow kantoreppu sen sijaan vaikuttaa olevan jo ilmiö ergonomisuutensa, helppoutensa, pitkäikäisyytensä ja tyylikkyytensä vuoksi. Tästä olin ajatellut jo pihistää ja kokeilla pärjäiltäiskö vanhalla kantoliinalla, mutta sitten tuli vastaan tämä uusi Coast Wild Hearts -kuosi ja äkkiä keksin loputkin perustelut kantorepun hankintaan. Jos tämä vauvavuosi on meidän viimeinen, niin miksi en mukavoittaisi kahden lapsen arkea kaikin mahdollisin tavoin ja myös satsaisi itselleni siihen tärkeimpään aikaan. 


 Nämä ovat niiiin ihania! Eikö vaan? Hurr hurr hurahdus. -heidisusanna


6 kommenttia:

 1. No onhan ne ihan mielettömän ihania!!
  Mä olin raskaus aikana ihan huippu hyvä perustelemaan kaikki mun vauvahankinnat. Jos ei mitään mitään muuta niin sanoin miehelle, että tämä on mun viimeinen kerta kun saan näitä ostella ja näissä on hyvä jälleenmyynti arvo.hah.
  Tuo vauvakirja näyttää tosi ihanalta, samoin nuo neuvolakortin kuoret ja okei, tuo tulan kuosi on ihan superherkku<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo perusteluja kyllä löytyy. :'DD onhan noi ihan tottakin vielä! :D On kyllä niin ihania. <3

   Poista
 2. Ihania juttuja♥ Mä oon kanssa tämän nuorimmaisen kohdalla nauttinut uusista ihanuuksista ehkä jopa vähän liikaakin :D Meillä on esim. tuo pyyhe käytössä ja on livenä vielä kuviakin suloisempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika hauskaa, kun sitä sit nuorimmaisen kohdalla "vähän" innostuu. :D Se on kyllä tosi söpö ja ihanan pehmeä, onneksi niitä oli vielä myynnissä.

   Poista
 3. Oi tuo suloinen tarina sinusta-vauvakirja on kyllä kaunis! <3 Jos meille joskus vielä toinen tulee, se on ehdottomasti hankintalistalla! Meidän neidille mun oli pakko saada Oot niin ihana-vauvakirja ja se on kyllä kans ollut hintansa arvoinen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on aivan ihana! Alunperin olin kanssa ajatellut hankkia sen, mutta päädyin sitten tuohon kirjamalliseen kuitenkin. :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3