22.1.2018

Ei pöllömpi yllätys: Babyshowerit!


Kestohymystä suupielissä ja kyynelistä silmäkulmissa ei ole tullut tänään loppua sen jälkeen, kun ystäväni pääsivät yllättämään minut järkkäämillään babyshowereilla. Olin jättänyt vauvakutsut laskuista kokonaan, sillä ollaan porukalla sovittu, että kutsut pidetään kullekin vain ensimmäisen lapsen kohdalla. No, olin omien edellisten kutsujeni aikaan jo synnärillä, mutta kovan vaivan olivat silloinkin ystäväni ehtineet nähdä ja sain vauvan kanssa kotiin mahtavan vaippakakun. Sillä, kun tänään lähdettiin Tiitin kanssa poikkeamaan ystäväni lapsen synttäreillä, ei pienessä mielessäkään käynyt, että nurkan takana väijyisi kymmenkunta ystävää meitä odottamassa. 

It's a girl < 3


Tarjottavat, koristelut, kukat ja kaikki oli viimeisen päälle. Niissä oli huomioitu ihanasti oma luomuhössötykseni sekä pöllöfanitus. Saimme vauvan kanssa upeita lahjoja, mikä sekin tuntui jo ihan liialta kaiken muun lisäksi. Eniten liikutti se, että ystävät olivat tulleet pitkän matkan takaa ja pääsin halaamaan kaikkia, joita en ole nyt viime aikoina pystynyt näkemään. He olivat myös keskenään suunnitelleet ties kuinka pitkään näitä vauvakutsuja ja kirjoitelleet vielä mulle kaiken maailman hämyviestejä. Ei olisi kyllä hämäystä tarvittu, olin niin kuutamolla kuin olla ja voi. Juhlissa vauvateema korostui myös monella ihanalla tavalla. Kiitos tuhannesti kaikille piristyksestä muuten vähän ankean tuntuiseen viikkoon. Olette kultaa. 

Olen todella onnellinen, että ehdin saada tässä raskaudessa tämän muiston talletettavaksi. Nyt on helppo lähteä kohti uutta viikkoa hymyillen ja luottaen siihen, että asiat sujuvat hyvin ja omalla painollaan. 
Ihanaa viikkoa myös sulle!


 -heidisusanna


9 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sait kokea tuollaisen yllätyksen♥ Täälläkin päin on yleensä tapana pitää vauvakutsut vain esikoisen kohdalla, joten itse en ole päässyt moisesta yllätyksestä koskaan raskauksieni aikana nauttimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. :) Liikutus tulee vieläkin pelkästä ajatuksesta. <3 Toivotaan, että jotain kivoja yllätyksiä on tulossa sielläkin. <3

   Poista
 2. Mekin just sunnuntaina yllätettiin ystävä vauvakutsuilla :) Kymmenkunta tyyppiä odotti pimeässä asunnossa kun kaveri tuli kotiin siskonsa ja kaverinsa kanssa, ne hämäs sitä pyytämällä kyytiä Ikeaan :D Oli ihan huippua päästä yllättämään kaveri sillä tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanaa olla niissä yllätysjoukoissakin. Molemmin puolin iloa tuottavia juhlia. :) <3

   Poista
 3. Voi nuo on kyllä ihan mahtavia ylläreitä! Mut on yllätetty kaksi kertaa ja en olisi ollenkaan voinut kuvitella, että mulle juhlat järjestetään. Noita juhlia on myös ihan mahtava olla järjestämässä, ihana parasta<3

  Ihanan näköiset tarjottavat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, et oot saanut kans omia juhlia. :) Joo ihan sydämenkuvat silmissä ihmettelin kaikkia tarjottavia ja koristeluja. Vähän rajoitetusti nyt kuvia julkaisinkin niistä, kun juhlat oli ystävän kotona, eikä meillä.

   Poista
 4. Ihanat tarjoilut, erityisesti tuo "booli" oli hauska juttu! :D Olen myös miettinyt, että järkätäänkö toisesta lapsesta vielä baby showereita. Itsellä tosiaan tulossa vasta esikoinen, mutta paras ystäväni odottaa toista (myös maaliskuinen kuten sinä :) ja kovasti pohdin, että odottaakohan hän vauvakutsuja... no itse en niitä kyllä taida päästä järkkäämään, kun oma LA pukkaa päälle :-P Oliko teillä kutsuilla vieraiden kanssa puhetta tästä kutsuasiasta toisen kohdalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä. :D Varmaan riippuu ystäväporukoista, kuinka on tapana menetellä seuraavien lasten kohdalla. Meillä tosiaan muuttui toi "ensimmäisestä pidetään" nyt vähän muotoon, "yhdet pidetään per hlö", kun tytöt oli sitä mieltä, että ansaitsin kutsut, kun en ensimmäisiini ehtinyt paikalle. :D Pelasivat varman päälle nyt ja pitivät kutsut viikolla 33. :D Ihanaa odotusta sulle!

   Poista
  2. Niin piti vielä lisätä, että meillä on tosiaan toi 10hlön poppoo alle kolmekymppisiä naisia, että sillä tämä rajaus, kun muuten voisi kutsusuma yllättää jonain vuonna. :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3