16.1.2018

10x juuri nyt

Bongasin jo pidempään kiertäneen idean 10 x juuri nyt -postaukseen J'adore cette baguette! blogista. Ajattelin, että olisi kiva tehdä tämä uudestaan, sitten kun vauva-arki on käynnissä ja vertailla, kuinka erilaisia kuulumisia silloin onkaan. 
Olen innoissani: Tulevasta arjesta kahden lapsen äitinä, samalla kuin olen kauhuissanikin arjesta kahden lapsen äitinä. Innostuin myös tästä kuvissa näkyvästä uudesta järjestyksestä olohuoneessa, on ihanaa kun on taas erilailla tilan tuntua ja aurinko löytää tiensä huoneisiin. Kohta on kevät!

Haluan: Vauvan pysyvän vatsassa ainakin muutaman viikon vielä, jotta hän olisi valmiimpi tänne ja saataisiin todennäköisemmin heti aloittaa tutustuminen toisiimme sylikkäin tuhisten. 

Luen: Hannu Mäkelä: Ääni joka etsi laulua. Luen tätä ääneen Tiitille, joten tahti on aika verkkainen tällä hetkellä, kun neidin keskittyminen satuun, joka ei sisällä Frozenin jäälinnoja tai prinsessoja, on melko lyhytjänteistä. Kuitenkin nuo muutaman kappaleen lukuhetket vierekkäin ovat ihania, kun tarina on niin liikuttava ja jokainen lause tuntuu sisältävän merkityksen, jota onkin kiva jäädä rauhassa pohtimaan lukemisen jälkeen. Satu on haikea ja kaunis, suosittelen kovasti sekä lapsille, että aikuisille.

Kuuntelen: Let It Go - James Bays soi hiljaisella. Oon tän biisin löytänyt oikeestaan vasta tänä vuonna ja nyt se rauhoittaa mieltä aina, kun laitan soimaan. Taustalla hyrrää myös tiskikone, mutta muuten hiljaisuus on vihdoin laskeutunut kotiin. Tiitin yöunille menosta on tullut pieni taistelukenttä taas, mutta toivottavasti tämä vaihe on sitä nopeasti ohi menevää sorttia.
Haistan: Pakkasessa päivän tuulettuneet puhtaat lakanat, ihan paras tuoksu!

Maistan: Illalla syömäni vegehampparin meidän vakkaripaikassa. Oli ihana käydä ruokailun verran ulkosalla, tuuletti päätä yhtä hyvin, kuin toi jäinen tuuli tuolla.

Tunnen: Vauvan potkivan ja vaihtelevan asentoa kovasti. Supistelu laantui kauratyynyllä ja levolla ja nyt hänellä on taas virtaa melskata.

Katson: Puhdasta kotia ja  nyt tätä tietokoneen näyttöä postauksen viimeistelyä varten. Tänään katsottiin La La Land -elokuvaa, koska siitä tulee koko perheelle niin hyvä mieli. Seuraavaksi jatkan Greyn anatomia -maratonia, joka venähtää takuulla taas myöhään -tai siis aikaiseen. 

Odotan: Kuulevani vauvan sydänäänet huomenna neuvolassa ja tiedon osuuko aavistukseni hänen tämän hetkisestä asennostaan oikeaan. Huomiseksi odotan myös paria vauvatarviketta vielä kotiutuvaksi. 

Suunnittelen: Uusia blogipostauksia, vaatekaapin järjestelyä ja jännitän jo vähän huomista autolla ajoa pitkästä aikaa. Seuraavaksi aion kuitenkin käydä tekemässä itselleni kaakaon ja palata tähän sohvalle oman sekä parisuhdeajan pariin. 

-heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Kiitos vierailusta ja linkkauksesta! Olipa kiva lukea myös sinun kuulumisiasi ennen synnytystä. Kummasti se elämä muuttuu ja mullistuu uuden perheenjäsenen myötä. Tsemppiä hurjasti loppumetreille! <3 <3
    Sophie
    Blogini: J’adore cette baguette!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3