13.12.2017

Rv 28

Eilen poksui käyntiin jo raskausviikko 28. En ymmärrä, mistä näitä viikkoja kertyy tätä tahtia. Olo on ollut aika hyvä, jos unohdetaan laskuista viime viikon selviytymiskamppailupäivät mahataudin kanssa. Raskauden puolesta nyt ei juuri ole ollut oireita, mitä nyt vähän närästää ja yöt ovat muuttuneet pyörimiseksi, vessassa ravaamiseksi ja unen haikailuksi. Päällisin puolin olo on kuitenkin hyvä ja töissäkin jaksaa taas hyvin. Vauva on kovin aktiivinen, isosiskonsa masuaikaan verrattuna jopa huomattavan vauhdikas ja pitkin päivää menossa mukana. Potkut tekee jo aika kipeetä. 

Eilen käytiin neuvolassa ja siellä kuului kauniit sydänäänet, sf mitta oli kunnossa ja kaikki muutenkin niinkuin piti. Olen todella onnellinen meille vaihtuneesta neuvolan terkasta, joka kohtaa tosi lämpimästi niin minut, kuin mukana olleen esikoisenkin. Edellisen terkan jälkeen tämä ihminen tuntuu myös oikeasti kartoittavan tärkeitä asioita ja kysyvän kysymyksiä, joihin odottaa minun antamaani rehellistä vastausta, eikä valmiiksi haluamaansa vastausta. Tuntuu, että nyt saan neuvolasta tukea, jos sitä tarvitsen ja se tuo mukanaan mielenrauhaa. Lähestyvä synnytyskin on jonkin verran tullut jo ajatuksiin ja seuraavaksi pitäisikin kirjoitella synnytystoiveita ja ajatuksia ylös ihan omankin valmistautumisen vuoksi ja tiedoksi sitten kätilöille. Kirjoitain noista ajatuksista vaikka oman postauksensa sitten, jos ja kun ne paperille asti mielen sopukoista saan.   
-heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Onnellista raskausaikaa! Itsellä on jo kovin ikävä raskausmasua, onhan synnytyksestä jo 3.5kk. Meillä neuvolan terkat on olleet ihan jees, mutta vaihtuneet valitettvan usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Meillä oli kans esikoisen vauvavuotena tuota, että terkat vaihtuivat tiuhaan, toivottavasti nyt jatkuisi tämän saman kanssa pitkään. Raskausmasu on kyllä ihana, haikea ajatella, että kohta tämä aika on ohi. Tsemppiä vauva-arkeen pikkumurun kanssa. :) <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3