6.12.2017

10 jouluista kysymystä lapselleKaimani Sinä olet aurinko -blogista julkaisi ihanan jouluaiheisen kysymyspostauksen lapsiensa vastauksista jouluun liittyen ja haastoi muut mukaan kyselemään lasten hauskoja vastauksia. Rakastan näitä postauksia, joissa kysellään lapsien vastauksia, koska sitä ei voi koskaan tietää, mitä sieltä pienten maailmantutkijoiden suusta takaisin tulee. Tajusin juuri, että meidän Tiitikin on siinä iässä, että vallan hienosti jo osaa keskittyä ja tällaisiin kysymyksiin vastailla. Jouluteema oli heti supersuosittu ja hän olisi jutellut aiheesta vaikka kuinka pitkään. Meidän kolmeveen vastaukset kuuluivat näin: 

1. MITÄ JOULU TARKOITTAA?
Tiiti: Se tarkoittaa että joulu-ukki tulee

2. MIKÄ ON PARASTA JOULUSSA?
Tiiti: Se se, ööö... lahja on parasta joulussa!

3. MILLAINEN ON JOULUPUKKI?
Tiiti: Minä en tiedä minkälainen joulupukki on, meidän täytyisi akkarrella joulu-ukki että voisimme katsella sitä joulu-ukkia

4. MIKÄ ON KORVATUNTURI?
Tiiti: Korvatunturi on se mikä laittaa jotakin korvaan. Se laittaa korvatiput. (Hih, voi pientä, meillä oli juuri pitkästä aikaa korvatulehdus kylässä, kun toinen putki oli irronnut)

5. PARAS JOULURUOKA/JOULUHERKKU?
Tiiti: Vanukas, jouluvanukas6. MITÄ TONTUT TEKEVÄT?
Tiiti: Tontut kurkkii meitä. 

7. MILLOIN ON JOULU?
Tiiti: Täytyisi askarrella, jotta voin näyttää.

8. MITÄ HALUAT JOULULAHJAKSI?
Tiiti: Ööööö... keppihevosen! Äiti mitä sinä haluisit joululahjaksi? Minä: Korvakorut. Tiiti: Äiti, korvakorut eivät  kyllä ole joululahjoja, tahdot varmaan jonkun lelun, tahtoisitko lentokoneen?

9. MITÄ JOULUNA TEHDÄÄN?
Tiiti: Syödään.

10. MITÄ ANTAISIT JOULULAHJAKSI ISKÄLLE?
Tiiti: Muovailuvahaa.

Tarttukaa ihmeessä Heidin haasteeseen ja kertokaa vastauksia/ linkatkaa postauksenne tänne kommenttikenttään, tuun mielelläni vierailuille lasten vastauksia lukemaan. :)


-heidisusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3