23.10.2017

Rv 20

Täällä voidaan onnellisen pulskasti. Raskaus on edennyt jo viikolle kaksikymmentä, kuvien ottohetkellä oli koossa rv 19+4. Totta se on, että kyllä ne viikot ihan erilailla kuluu, kun on toisen lapsen odotus kyseessä. Enää ei ehdi päiviä niin laskea ja nyt oireiden helpottuessa välillä koko raskauskin hetkeksi unohtuukin, kunnes pikkutyyppi lähtee taas tekemään kuperkeikkoja tai muita hyppyharjoituksia mahassa. On se ihana tunne, nyt liikkeet ovat taas tuntuneet säännöllisesti ja on saanut huokaista helpotuksesta sen suhteen. 

Vatsa on jo yhtä suuri, kun esikoisesta silloin, kun viikkoja oli kasassa varmaan kymmenen enemmän. Maha on ihana ja nyt on jo haikee fiilis siitä, että tämä on niin lyhyt aika. Monelle raskausaika on kaikkea muuta kuin herkkua, mutta kyllä nyt tässä keskiraskauden huumassa ja parin ystävien kanssa vietetyn illan jälkeen rohkenen julistaa tämän ajan olevan ihanaa.

Rv 20


Rv 20


Onneksi vaatekaapista löytyy useampikin Nosh-mekko, nämä ainakin venyy masun mukana ja kavereiden käyttökokemusten mukaan palautuukin entiselleen, kun vatsan kasvatuskausi päättyy. Pus, ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!-heidisusanna

2 kommenttia:

 1. En kestä miten suloinen masu sulla on♡♡
  Mä oon jokaisessa raskaudessa voinu itse niin loistavasti, että kovasti toivoisin että jokainen sais kokea edes muutaman sellaisen "tämä on ihanaa "-hetken!
  Hurjan nopeasti kyllä menee nuo sun rv näin sivusta seuratessa!!
  Nauti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! ❤❤ Niimpä, harmi kun monella vaikeet oireet vie tuota iloa mennessään. Kiva kun sulle on raskaana olo "sopinut" 😊 Tuntuukin viikot menevän kyllä kovaa vauhtia näin keskiraskaudessa! Nautin!

   Poista

Kiitos kommentista! <3