28.8.2017

Lapsen suusta

Kolmevuotias on aivan huippu iässä. Sitä ollaan jo niin isoa, mutta silti vielä niin pieni. Puhe on enimmäkseen jo todella monipuolista ja oivaltavaa, mutta pieniä kompasteluja ja omia sanoja vielä sekaan mahtuu niin, että hymy nousee muilla korviin monta kertaa päivässä. Omien satujen sepittelyssäkin ollaan jo niin taitavia. Vastauksena tavalliseen kysymykseen voi takaisin päin paukahtaa mitä vain. Tässä kooste Tiitin viime aikojen heitoista. Näitä saisi olla kyllä koko ajan kirjaamassa muistiin. - Laulaen: Tättä on Peppi Pillatottula nauraa hahhhahahaa!


- Ihmetellen: En ollut uskoa uusia silmiäni kuinka olin kasvanut.


- Harmissaan: Voi ei isiä, hän jää kaikki hauskat pois.


Ä: Arvaa mitä, äidin masussa kasvaa vauva. Sieltä tulee myöhemmin sinulle pikkusisko tai pikkuveli. 
T: Aijaa, tuleeko se ulos sinun päästä? 


Iltasaduksi itselle: Olipa kerran toinen aasi. Meni kylpyyn ja sitten harjaamaan hampaita. Meni nukkumaan ja sitten lääkäriin ja sitten toiseen lääkäriin ja sitten takaisin nukkumaan. Olipa kerran myös lapsileijona, joka meni äidin ja isin kanssa kauppaan ja sitten toiseen kauppaan. Loppu. 


Todeten: Nyt äiti näytät kyllä isolta kotilolta.


On kauan odottaa pitkä aika.


Voi ei, en ole vieläkään kasvanut, olen vieläkin pieni!


Isi tykkää kitaroista ja äiti leipomisesta. (toim. huom, en pidä. :D)


Päiväkodissa tänään lempihoitajalle: Tuota... minä päätinkin jäädä tänään yksin kotiin. :'D Tuleeko teillä mieleen näitä lasten suusta tulleita viisauksia? Ihan parhaita!

-heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia! Lapset on kyllä niin hauskoja välillä juttujensa kanssa. : D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3