26.7.2017

Puuhamaassa
Vietettiin tänään huippukiva päivä Puuhamaassa Tervakoskella äitini ja Tiitin kanssa. Omat lapsuusmuistot Puuhamaasta ovat ysäriltä ja vähän tuoreemmat 2000-luvun alusta, kun sinne päästiin leikkimään muutaman vuoden ikäisen kaverilapsen varjolla. Nyt tuntui niin nostalgiselta tarttua natisevan kärryn kahvaan ja mennä oman intoilevan lapsen perässä puuhasta toiseen. Tuntui, että Puuhamaassa oli muistikuvia enemmän pikkulasten laitteita ja reilut viisi tuntia hujahti nopeasti ja harmitus silti meinasi kolmevuotiaalla pois lähtemisestä tulla. Mielestäni Puuhamaa tarjosi hyvin tekemistä pienemmällekin lapselle. Ihmisiä oli melko paljon, mutta onneksi suurelle piha-alueelle ihmiset hyvin hajaantuivat. Puuhamaassa pidän myös siitä, että eväspaikkoja on paljon ja kärryyn voi hyvin pakata oman kylmälaukun eväineen. Me käytiin kyllä tällä kertaa pistelemässä ranskalaiset alueen ruokapaikassa. 

Tiiti ihastui etenkin leppäkerttuihin, heppakaruselliin ja pomppupaikkaan. Sanoi kyllä myös tavallisen vauvakeinun kohdalla, että "tämä on parasta ikinä". No, oli kyllä äidin mielestä ainakin ihan kiva päästä välillä kotipihan keinua pidemmälle. Puuhamaassa oli rento tunnelma ja sinne tänne iloissaan säntäileviä lapsia riitti. Moni polski vesipuistoalueellakin, me skipattiin se nyt kun sää vaihteli tuulisen viileästä aurinkoiseen, eikä uimatouhut vielä tämän ikäiselle ole niin must. Itse olin mukana aluetta kiertävässä junassa, heppakarusellissa ja isossa keinussa. Kävin myös yksin laskemassa nostalgioinnin puitteissa tuon Victorian putoukset -mäen, oli muuten hurjempi, kuin miltä vielä 15 vuotta sitten tuntui. :D Jo portaat aiheutti korkeanpaikankammoiselle sydämentykytyksiä. Tiitillä oli kuitenkin hauskaa katsoa kun äiti laski ja kiljui. 


Juuri kun oltiin lähdössä nähtiin vielä itse Puuhanalle. Tiiti kävi äitini sylistä moikkaamassa, mutta kuulemma vähän liian iso nalle oli. Uni tuli pienimmälle matkustajalle samantien kun auton ovet sulkeutui. Oli kiva päivä! 

Ootteko te käynyt Puuhamaassa? :)


-heidisusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3