9.7.2017

Kotiterassilla


Instagramin puolella julkaisinkin kuvan meidän kotiterassilta. Ei kulunutkaan kuin se pari vuotta, mitä tässä ollaan asuttu, että saatiin (mies sai) aikaiseksi öljytä terassi uuteen uskoon. Laudat alkoikin jo päästää tikkuja ja väri lohkeilla sieltä täältä. Nyt on terassi kunnossa tulevia synttärijuhlintoja varten, eikä tarvitse vieraita varoitella tikuista. Mies käytti Tikkurilan Valtti Plus terassiöljyä. Varmaan oli samaa käyttäneet edellisetkin asukkaat, niin liki tuo Kelonharmaa sävy meni vanhaa. Itse tykkään tuosta sävystä kovasti. Terassikamat oli pari päivää nurmikolla, että sai terassi rauhassa kuivahtaa, kun ilmakin oli pysytellyt kosteana niin pitkään. Onneksi nyt on ollut ihania kesäpäiviä, jolloin on terassilla saanut jo todeta, että on melkein liian kuuma. Ajatelkaa, tänä kesänä! 


Nämä polyrottinkiset terassikalusteet bongasin viime keväänä facebook -kirppikseltä. Aika maukkuita hintoja näissä onkin uusina ja sai sitä vielä käytetyistäkin uudenveroisina pulittaa. Mutta ovat ne hintansa arvoiset olleet helppohoitoisuuden, mukavuuden ja ulkonäkönsäkin puolesta. Hyvin kestivät myös talven terassilla. Näin kesäisin tykkään kattaa, tai ainakin läntätä, aina sään salliessa aamupaloja, ruokia ja välipaloja terassille. Luksusta on, jos sohvaryhmälle pääsee istahtamaan yksin kahvin ja lehden kanssa. 

Meillä on tosi mukavat naapurit, joten rivitaloelämässä ei omasta mielestäni ole mitään kurjaa tässä kohtaa elämää. Mies kyllä haikailee omakotitaloon ja toki se ja maalaismaiseman saanti ympärille omaltakin unelmalistalta löytyy. Näin on kuitenkin tällä hetkellä ihan hyvä ja on ihan mukavakin, kun on vähän elämää ympärillä ja lapsia, jotka piirtelee kukin oman kotinsa eteen katuliituteokset niin, että koko matka kotiin on yhtä hienoa näyttelyä. Tässä hetkessä nautin kovasti myös siitä, että kaikki löytyy läheltä. 


-heidisusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3