30.7.2017

Asukuvat: mekko häihin

Eilen nautittiin vihdoin upeasta häätunnelmasta ja kesäsäästä yömyöhään asti. Kiitos rakkaat vielä kerran! Tiiti hoiti morsiutytön roolinsa hurmaavasti. Käveli jopa itseään vanhemman tytön kanssa morsiamen edellä kirkon käytävän isomman tytön hoitaessa kukkien heittelyn. Sydän pakahtui kun toinen oli niin ihana ja reipas. Loppuilta saatiin vapaa-aikaa kun äitini haki Tiitin kotiin. Illasta on muistoksi ihania kuvia. Auringonlaskun aikaan mieheni otti kuvia ystäväperheistämme ja minusta. 

Aloin vasta häitä edeltävällä viikolla miettiä, että mitähän ihmettä itse laittaisin sinne päälle. Yhtenä yönä googlettelin mekkoja, kun sain päähänpinttymän, että oikeanlainen mekko häihin pitäisi olla persikan tai vaaleanpunaisen sävyinen. Mietin, viitsinkö tilata pikatoimituksella yli satasen mekkoa sovittamatta. Päädyin siihen etten, ja seuraavana päivänä pakkasin Tiitin polkupyörän kyytiin ja lähdettiin shoppailemaan. Vähän etukäteen hirvitti, millainen päivä tulee, kun lyhyellä varuajalla ja pienen apurin kanssa pitäisi löytää sopiva mekko. Tuuri oli melkoinen, kun ensimmäisen kaupan ensimmäinen mekko oli se edellisyön unelmamekko. Eikä muuten yhtään haitannut mekkoja oli jäljellä yksi, se oli vieläpä oikean kokoinen ja hintalapussa luki -70% =15e! Tiiti valitsi seuraavasta kaupasta vielä mieluiset sukkahousut ja sitten lähdettiin kahvilan kautta kotiin. Nappi reissu! Asuun yhdistin jo ylioppilasjuhliini 2009 ostamani korkkarit sekä Olympuksen ihanan kameralaukun. Lämmikkeenä oli mukana roikkuva nahkatakki, mutta sitä ei tarvittu, kuin kertaalleen yön aikana.  


Mekko häihin : Object Collectors Item


-heidisusanna

4 kommenttia:

 1. Vau, mikä sattuma! Kannatti todellakin malttaa mielensä :) Näin loppukesästä voi kyllä alesta tehdäkin juhliin todellisia löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin. :) Sopii vieläpä monenlaiseen juhlaan. :)

   Poista
 2. ihanat aurinkoiset kuvat ja mekko! <3<3 t.mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Siellä oli kyllä aivan ihana auringonlasku kuvaukseen, vallankin hääparia ajatellen. <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3