3.7.2017

ArkikuulumisiaKun monella koittaa kesäloma, meillä koittaa jo arki. Toki ihania kesäjuttuja pääsee tekemään työvuorojen lomassakin ja onneksi itse olen työssä, joka on sydäntäni lähellä, niin ei haittaa arjen alkaminen. Tiitin loma jatkuu, koska päiväkoti on heinäkuun kiinni. Hän pääsi kesäkuun viimeiseksi viikoksi päiväkotiin leikkimään kavereiden kanssa. (Kysely asiasta viimeisinä lomapäivinä oli jo kova.) Nyt heinäkuun minun arkityöpäivien ajan hän saa nauttia äitini seurasta. Yleensä olen viikonloput töissä, joten noita arkipäiviä ei onneksi mahdottoman paljon heinäkuun aikana tule. Äitini haluaa oman lomansa viettää taas tyttömme kanssa, enkä voisi olla kiitollisempi siitä, että hän kokee niin suurena rikkautena ajan vieton lapsenlapsen kanssa. Itse voi hyvillä mielin mennä töihin, kun tietää että Tiiti on onnellinen kun saa äitini kanssa olla ja touhuta kaikenlaista. Kiitos äiti, olet paras! < 3

Tiitin synttäreitä vietetään tällä viikolla kolmesti (kerta joka vuotta kohden : D), mikä on hassua, koska oltiin jo päädytty siihen, ettei tänä vuonna juhlia sen kummemmin pidettäisikään. Huomenna kuitenkin tulee ystäviäni käymään lapsineen. Torstaina Tiiti viettää synttäreitä äitini luona mummuni, pappani ja siskoni kanssa ja sunnuntaina juhlitaan sitten meillä kaikkien lähimpien sukulaisten kanssa. Juhlahumua kerrakseen, mitä nyt tässä välissä pitäisi ehtiä tekemään kolme yövuoroa ja käymään vähän Wanajafestareilla juhlistamassa. 


Viime viikolla tein muutamia iltavuoroja sekä viikonlopun aamuvuoroja, joten Tiiti ja isi viettivät aikaa keskenään. Olivat taas olleet retkeilemässä ja kaikkea ihanaa. Olen niin onnellinen, kun meillä isi jaksaa aina järkkäillä kaikkia juttuja,  joista molemmat pitävät. Kotona ollessani oltiin omassa pihassa ulkoilemassa, käytiin kahvilassa ja satamaravintolassa sekä leikittiin sisälläkin paljon. 


Ajattelin, etten blogin puolella julkaise naamakuvia meidän väestä, mutta sallittakoon nyt poikkeus. Kuvissa Tiiti, isi, äitini, mummu, ja minä kaksi kertaa Tiitin jäljentämänä. Näköisiä on! :)  
Eilen leivottiin uusimmasta Unelmien Talo ja Koti -lehdestä (s.62) löytyneen ohjeen mukaan Haisulin perunaleivoksia - ajatuksella, että niitä voisi sitten synttäreillekin tehdä. No, pohjasta tuli tosi herkullinen, mutta sitten varsinaiset keksit menivät vähän mönkään. Ne jäivät mielestäni turhan kosteiksi ja pintasuklaa olisi voinut olla jotain herkullisempaa, kuin tollaista tummaa leivontasuklaata. Pääasia kuitenkin, että työpäiväni päälle päästiin Tiitin kanssa touhuamaan ja hän oli kovin onnellinen jo pelkästä tekemisestä, toissijaista ettei keksit mikään makuelämys lopulta ollutkaan. Onneksi oltiin jo paistettua kakkupohjaa syöty marjojen kera, hih! 


Tiiti teki sokerimassasta myös "Niiskuneidin", jota piti pussailla, kun se oli niiin ihana. < 3


Haisuli pyörii kuralätäkössä. Viimeksi kun tarkistin,  halusi Tiiti kuitenkin prinsessasynttärit. No, hyvinhän sitä sopii kuralätäköt ja haisulit nykyajan prinsessalle!

Ihanaa heinäkuuta!

-heidisusanna

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3