8.6.2017

Päiväkodin kevätjuhlat + kevätjuhla-asu

Kävi ihana tuuri ja päiväkodin kevätjuhla osui vapaapäivälleni. Juhlat oli meille ensimmäiset laatuaan ja oli ihana päästä paikalle. Tiiti on nyt lomaillut muutaman viikon kotona ja oli myös innoissaan lähdössä päiväkotiin. Mitä nyt tietenkin juuri tänään päiväunia seurasi hirmuinen kiukkukohtaus, mikä ei meinannut millään laantua. Onneksi kuitenkin tunteet viileni ulkona vesisateessa ja päikyssä oltiin jo oikein pirteenä. Juhlat oli tosi kivasti järjestetty ulos ja sateesta huolimatta kaikkea päästiin tekemään ja tunnelma säilyi iloisena. Siitä iso kiitos ihanille hoitajille. Ulkona sai vapaasti kiertää muutamalla rastilla, oli leppäkerttukivien maalausta, hauskojen perheselfieiden ottopiste, jossa oli kaikenlaista asusterekvisiittaa kuvia varten. Lopuksi vielä etsittiin pieniä leppäkerttuja omenapuiden alta ja alimmilta oksilta. Leppäkertulla sai lunastaa itselleen herkullisen lätyn, joita paistettiin pihalla. Lätyt ja mehut nautittiin suuren vaahteran alla. Aivan ihanaa, että lapsi saa päiväkodissakin ollessaan ulkoilla mummolamaisella vehreällä, kukkien, omenapuiden ja marjojen täyttämällä pihalla.  Sopivasti kevätjuhlapäiväksi kotiutui tilaamani vaatepaketti, joten pakkohan illalla oli vielä pitää pientä juhlaa kotona sisällä. Sinäänsä tuollainen ulkovaihtoehto pienten päikkyläisten juhliin oli loistava. Kaikilla pienillä pysyi mieli hyvänä, kun saivat liikkua ulkona ja touhuta omaan tahtiin juttuja. Monilla oli vielä pikkusisaruksetkin mukana vaunuissa nukkumassa. Aikuiset taas ei joutunut niin paljon pyyhkimään silmäkulmia tai pönöttämään virallisissa osuuksissa. Kaikin puolin rennot kesäjuhlat. Kotona sitten vähän tanssittiin ja esiinnyttiin näissä Coconut Organicin ihanuuksissa. Luomupuuvillaiset vaatteet on käsintehty Espoossa tilauksessa esitettyjen toiveiden mukaan. Kaulaan Tiiti halusi vielä kokeilla edesmenneen mummuni korua. Täydellinen kevätjuhla-asu mielestäni. < 3Frillamekko lyhythihainen + rusettileggarit Coconut Organic /Sandaalit Primigi

Ihana kesäfiilis tuli taas päivästä, vaikka nyt aamusta iltaan sataakin. Tärkeintä sinänsä onkin löytää se fiilis kaikesta muustakin ja elää joka päivä huomioiden niitä hyviä ja niin arvokkaita juttuja ympärillä. Sitten aurinkoisena päivänä voi ollakin vielä tuplaonnellinen. 

Onko teillä ollut kivoja kevätjuhlapäiviä? :)

  -heidisusanna

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskoille juhlille ja ihana tuo mekko♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa. :) Mekosta tykkään kovasti kanssa. :)

   Poista
 2. Just tuommoisen kevätjuhla on ihan niitä parhaita. Meillä oli pojilla koukussa tänä vuonna unelmien liikuntapäivä kevätjuhla. Pelattiin yhdessä jalkkista ja polttopalloa,niin ja opeteltiin tanssi:)mukavan rentoa!!
  Ihana tuo mekko♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ulkoilun ja tekemisen täyteistä sielläkin ollut. :)

   Se on. 😍

   Poista

Kiitos kommentista! <3