19.6.2017

Näen kauneutta...

Tänään on ollut ihana kesäpäivä. Ilmeisesti ainut laatuaan lämpötilansa suhteen tällä viikolla. Siksi varmaan tulikin tuolla ulkona istuskellessa mieleen, mitä kaikkea kaunista näkeekään, kun vain pysähtyy katsomaan ja tuntemaan asioita ympärillä. Mielestäni joka päivästä kannattaa etsiä jotain kaunista ja iloa tuottavaa. Joskus ne asiat täytyy etsiä oikein kaivamalla, joskus taas kauneus tuntuu ympäröivän niin, että ihan pakahduttaa. 


Näen kauneutta: 

- Hetkissä ja ihmisissä, jotka ovat täynnä rakkautta. Yksi koskettavimmista hetkistä, joita näen työssäni on se, kun läheinen antaa rakkaalleen luvan lähteä, kun sen aika koittaa elämän viime hetkillä.

- Ystävän naururypyissä. Sain ikuistettua yhden superrakkaan ystävän naururypyt, jotka ovat paikkansa kauniiden silmien vieressä ansainneet lukemattomien kovien naurunpuuskien jälkeen. 

- Valokuvissa, jotka tallettavat hetkien tunnelmat ja niissä läsnä olleet.

- Vanhoissa pariskunnissa, joiden rakkaus välittyy jo tietynlaisena yhteen hiotumisena ja matkantekona. 

- Lapsen tavassa katsoa maailmaa ja itseään. "Minä onnistuin! Olen niin ihana! Se on niin rakas."

 - Eläin- ja ihmisemojen poikastensa huolehtimisessa ja ruokkimisessa. Kuinka upea prosessi onkaan se pienen varttuminen isoksi ja yhteyden muodostuminen vanhemman ja pienokaisen välille. 

- Yhteen kasvattavissa vuosissa. Kun tietty katse riittää ystävälle kertomaan, missä mennään. Kun katseesta näkee, että siihen voi luottaa ja sen alla olla niin paljaana, kuin kulloinkin tarve on olla.

- Toisten voimavarojen huomioimisessa. Kun esimerkiksi työ- tai ystäväyhteisössä tuetaan ja kannatellaan tarvittaessa. 

- Festaritunnelmassa. Kun ihmiset vapautuvat, hymyilevät, tanssivat ja kohtaavaat toisiaan täällä pimeän ajan jälkeen. Se on aitoa tunnetta, eikä päälleliimattua. 

- Vapaaehtoistyössä. Siinä, että joku antaa aikaansa toisten hyväksi, työskentelee sydämellään ja uskoo hyvään.

- Lapsen tekemässä piirroksessa, kortissa tai poimimassa kukkakimpussa, kuten näissä kuvissa. En ehkä kestä sitä hetkeä, sitten kun keittiössä hääräillään ensimmäistä itse tehtyä äitienpäiväaamiaista. < 3 


 "Tulla lujaksipysyä pehmeänäSiinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle."
                                                                                        - Tommy Tabermann
-heidisusanna
2 kommenttia:

  1. Ihana postaus jälleen! ❤ kirjoitit monista asioista, jotka itsekin näkee kauniina ja tekstiäsi lukiessa mielikuvat näistä vain vilisivät silmissä. Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, olipa hyvänmielen kommentti. :) <3 Samoin sinulle!

      Poista

Kiitos kommentista! <3