29.5.2017

Puiset kylpylelut

Ajattelin vinkata teille löydöstä, jonka tein juuri sopivasti kyllästyttäni totaalisesti meidän taloudesta löytyviin kylpyleluihin. Muoviset lelut kun keräävät sisäänsä sen määrätyn määrän vettä, joka ei lähde lelusta, vaikka ankkaa puristelisi niin, että se jo vaakkuu ja pihisee puolirytyssä. Ajan saatossa leluista alkaa väkisin tulla hometta muistuttava löyhähdys, vaikka kuinka on koittanut kuivailla ja säilytellä ilmavasti. Ei tee mielikään tehdä ankalle sen suurempaa avausta, kun jonkinmoinen limakerros sisältä löytyisi kuitenkin. Erilaisia marttojen puhdistusoheita näille on, mutta ite viskasin elinkaarensa ehtoopuolella olevat lelut poistoon ja aloin googletella vaihtoehtoja. Ensimmäisenä vastaan tulivatkin nämä puiset, kyllä luit oikein puiset, PlanToysin vesilelut. 

Lelut on valmistettu ekologisesta PlanWood-puristeesta, josta voit lukea tarkemmin täältä. Ekologinen prosessi on heidän leluissaan huomioitu aina sieltä materiaalin valinnasta tuotantoon ja pakkauksissa käytettäviin painoväreihin asti. Kaikki osat leluissa ovat myrkyttömiä ja vedenkestäviä. Kylpyleluina nämä ovat loistavia, koska vesi ei pääse mihinkään jemmaan, vaan lelut ovat taas kuivia liki vedestä takaisin nostettaessa. Nämä kyseiset lelut ovat tavallisiin kylpyleluihin nähden melko kovia, minkä luulen vaikuttavan suositusikään +18kk. Yli kaksivuotiaille näkyy olevan valikoimassa myös merirosvolaiva, mikä voisi olla kiva lahjaideakin. Meillä erityisen tykätty on tuo haavi, sekä useammalla tuollaisella astialla veden läträäminen. Tiiti halusi ihan itse kuviin esitellä jokaisen lelunsa erikseen, joten tässäpä vielä kuvat vesilelusetistä. Postaus ei sisällä yhteistyötä muiden, kuin lapsen kanssa. 


Toivotaan, että kesä soisi enemmän vesileikkejä pihalla. Tällä viikolla lämpötilat meinaavat laskea ja vettä tulla luonnosta omasta takaa, mutta ei anneta sen liikaa häiritä. Sanoisinko, että aika tyypilliset lomakelit mulle. Kiva viikko ajateltiin viettää joka tapauksessa. 


-heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä mukavia, kun ei tarvitse pelätä liman kasvattamista :D Ja toivotaan oikein kunnollista vesileikkikesää!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3