22.5.2017

Lastenhuoneen muutos

Meillä Tiitin pikkuiseen lastenhuoneeseen on taaperon tavaroiden ja vaatteiden lisäksi mahdutettu mun bloginurkkaus. Postasin lastenhuoneen kuvina tammikuussa ja sen jälkeen on tullut uudet, eikun vanhat nukkumisjärjestelyt, joiden myötä Tiitin sänky siirtyi takas meidän makkariin ja lastenhuone vapautui leikkipainotteisemmaksi. Tällä erää huoneessa vallitsee vaihtelun vuoksi myös vähän uusi järjestys.Vallilan PEURA-matto kotiutui meille viime viikolla vähän ex tempore ostoksena, kun mun oma tekemäni matto alkoi ihmeesti haiskahtaa ulkona tuulettelun jälkeen. Totesin, että näin kesällä riittää hyvin pienempikin matto leikkitilaan ja siivouskin helpottuu. Lastenhuoneessa on myös kiva, että matto pysyy paikallaan vähän vauhdikkaammassakin menossa, ettei siihen mennä nurin. 

Edellisen postauksen kalkkimaalilla tuunattu lastenpöytä palasi myös paikalleen ja pidän siitä nyt kyllä kovasti enemmän kuin entisessä vihreässä ulkonäössään. Kaikissa huoneen kalusteissa toistuu nyt sama valkoinen-vaaleapuinen värimaailma, mikä tuo vähän tilantuntua pikkuhuoneeseen. 


Sellainen lasteenhuoneen muutos tällä kertaa. Saas nähdä, koska innostun taas rymsteeraamaan lastenhuonetta uuteen uskoon. Mitä pidätte nykysestä lastenhuoneen ilmeestä? 

-heidisusanna

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana, jotenkin todella raikas. Pidän tuosta kesäisestä väristä!
  Rupesi vain naurattamaan, kun kirjoitit bloginurkkauksestasi huoneessa (joo, siinä oli linkki oikeaan postaukseen) ja kuvassa oli se lasten pöytä ja tuoli. Näin sinut sieluni silmin istumassa siinä kaksinkerroin läppäriä näpyttelemässä ;D
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, ihan totta muuten. :'DD joo ei tosiaan ollut ihan tän postauksen kuvissa näkyvä nurkka se mulle tarkoitettu. :D

   Kiitos, itelläkin silmä pikku hiljaa on tottunut tuohon väriin. Tuli silloin vähän erilainen, mitä värilastu lupaili. :)

   Poista
 2. Tykkään kovasti tuosta kirjatelineestä/hyllystä ja raikkaasta ilmeestä! Tärkeintä on jättää tilaa leikille ja luovuudelle -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, niimpä! :) Toi kirjahylly on kyllä kiva. Tuntuu, että lapsikin enemmän kiinnittää huomioita kirjoihin, kun niitä on näkyvillä ja voi itse järjestellä.

   Poista
 3. Ihanan avara ja tuo seinän väri tuo mieleen kevät/kesäkoivun. Ja tosiaan mukavan väljä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3