9.5.2017

Lapselle kengät KEVÄT/KESÄ 2017 +alennuskoodi!

*Yhteistyöpostaus PikkuJalat lastenkenkien verkkokaupan kanssa.

Jos johonkin, niin lasten kenkien laatuun ja oikeaan kokoon kannattaa kiinnittää huomiota! Pikkuväen jalat kasvaa vauhdilla ja vanhemmat ovatkin yhä uudestaan saman pähkäilyn edessä, mistä sopivat kengät lapselle kevääseen, kesään, syksyyn ja talveen. Olen oppinut tarkastamaan kenkien kokoa parin kuukauden välein, sillä ainakin Tiitillä jalat ottavat yhtäkkisiä kasvuspurtteja. Tällä hetkellä välikauteen sopivat vielä syksyllä päikyn aloitukseen hankitut kengät. Ostan kenkiä pääsääntöisesti uusina, mutta siistejä käytettyjäkin kenkiä meillä on. Nyt olikin välikauden sijasta aika pähkäillä, mistä hyvät käyttökengät lämpimämpään kevääseen ja kesään.

Päätin ottaa yhteyttä PikkuJalat verkkokauppaan, sillä heiltä tilasin useammat kengät Tiitille syksyyn ja talveen. Olin oikein tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen sekä nopeaan palveluun näiden kenkien osalta. Onnekseni PikkuJaloilta lähdettiin mielellään mukaan yhteistyöhön. Mittasin Tiitin jalan ohjeiden mukaan ja kenkien kooksi valikoitui 25 sisäpituuden mukaan ja 1,5cm käynti-ja kasvuvara huomioiden. Kattavat ohjeet lapsen kenkien valintaan ja jalan mittaukseen löydät PikkuJaloilta täältä. 

*Alennusta postauksen kengistä saatu blogiyhteistyön merkeissä. 

Löysin Tiitille kengät kevääseen ja kesään melko vaivattomasti. Valikoima PikkuJalat -verkkokaupassa on laaja. Syksyllä meille kotiutui kenkiä Bisgaardilta ja Primigiltä, nyt valitsin kenkien ominaisuuksien ja ulkonäön perusteella tennarit RAP:ilta ja sandaalit Primigiltä. Valitsin kenkien materiaaliksi hengittävän nahan, joka hengittävyyden lisäksi kestää käytössä hyvin ja muotoutuu jalan mukaiseksi. Molemmat kengät ovat tarrakiinnityksellä, joka on helppo lapsen ollessa vahvassa "minä itse" -vaiheessa. Hyvällä naru- tai tarrakiinnityksellä saadaan myös jalkaan sopiva tuki. Kengänpohjat ovat joustavat, kuten lastenkengissä kuuluukin olla. 


Tiiti tykkäsi kengistään heti. Varmistelin asiaa paketoimalla ne uusiksi lahjapaketin muotoon, koska lahjojen avaaminen on nyt ihan pop juttu. Tilauksen mukana tulleet kestosuosikit, eli ilmapallot, myös varmistivat kenkien suosion. Tiiti tykkäsi myös kovasti siitä, että osasi heti pukea ja riisua kengät itse. Itse ilahduin siitä, kuinka käänneltävissä pohjat ovat ja kenkien siististä ulkomuodosta. Tennarit kuljetti Tiitin heti leikkeihin, eikä niihin kiinnitetty enää sen kummempaa huomiota, joten otaksun, että silloin ne juuri oli nappivalinnat kevään ja kesän käyttökengiksi. Sandaaleita Tiiti sen sijaan pukee sisälläkin kovasti jalkaan, "Äiti, nämä on niin hienot prinsessakengät".


Sain PikkuJaloilta huikean alekoodin teille kaikille! 
Saatte 15% alennuksen koodilla: VIIVYVIERELLAIN

PikkuJalat verkkokaupan kaikista kengistä. Koodi on voimassa tämän viikon, tästä päivästä sunnuntaihin 14.5. asti.

Tervemenoa vaikka niitä kevät- ja kesäkenkiä valkkailemaan! :) - > Kengät KEVÄT/KESÄ 2017.


-heidisusanna


5 kommenttia:

 1. Kesäkenkien hankinta on seuraavana to do -listalla! :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin. :) Tuntuu, et noi lastenkengät on aina hankintalistalla. Omat sentään vähän harvemmin. :) Jos ne kesäkelitkin sieltä koittas. <3

   Poista
 2. Ihanan kesäiset kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneks lämpö ensi viikolla palailee. :) <3

   Poista
 3. Alekoodi voimassa vielä tänään. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3