9.5.2017

Ekologiset lempparit osa2: suihkusaippuat

Postasin blogin alkuaikoina mun ekologisista meikki ja pesuainesuosikeista. Postauksesta tunnuttiin tykkäävän ja mielelläni vinkkaankin itse hyväksi toteamiani tuotteita. Ajattelinkin jatkaa tätä ekologista lempparisarjaa muutaman postauksen verran. Ekologiset ja kotimaiset valinnat on aina jees ja pyrin niitä tekemäänkin aina kun suinkin mahdollista.  Mitään yhteistyötä ei nyt tämän takana ole. 

Niinkuin viimeksi mainitsinkin, en oo koskaan ollut kova kosmetiikalla läträäjä ja vallankin voimakkaat tuoksut ovat olleet ihan nounou. Näin vanhemmiten olen löytänyt rakkauden ekologiseen kosmetiikkaan siitäkin syystä, että tuoksut ovat usein hivenen miedompia, raikkaampia ja luonnollisempia. Näissä valitsemissani lempisuihkusaippuoissa kaikissa juurikin tuoksu on ihana ja tuo rakkaita mielleyhtymiä. Myös ihotuntuma on kevyt ja puhdistava. Haluan tuntea ihoni omaksi ja kokea suihkuhetken rentouttavaksi. 
Hemma sarja on aivan hurmaava jo ulkonäöltäänkin. Törmäsin tuotteisiin ekan kerran Tänään Kotona -blogin yhteistyöpostauksessa täällä ja ihastuin välittömästi. Meille on kotiutunut Hemma-tuotteista myös siivoussuihke ja käsisaippua. Tämä suihkusaippua tuo aina mieleen jonkun lapsuusajasta tutun sitruksisen, ehkä karkin tuoksun. Suihkusaippua tuo ihanan luksushetken arkeen ja tämä seuraavan kuvan teksi tiivistääkin hyvin suihkusaippuasta tulevan fiiliksen:


Kestosuosikkina mulla on ollut tuo Mádaran Nourishing soap, jonka mieto hedelmäinen tuoksu on aivan ihana. Suihkusaippua on sopinut myös sheivaukseen ja jättää iholle pehmeän hemmotellun olon. Purkki on mielestäni myös yksinkertaisuudessaan kaunis ja tyylikäs, kuten Mádaralla yleensäkin. 

Myös Ole Hyvän kotimaisiin tuotteisiin olen ihastunut. Villiruusu suihkugeeli tuo elävästi mieleen lapsuudesta tutut ruusupensaat ja niiden kesäisen tuoksun. Iholle jää suihkugeelin jälkeen todella raikas tunne. Tuote valmistetaan Suomessa, mistä suuri plussa. Se on vegaaninen, ekologisesti tuotettu ja hellävarainen. 

Onko nämä tuotteet tuttuja? Mikä on sinun suihkusaippuasuosikkisi? :)

-heidisusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3