6.5.2017

BloginurkkausOma aika... ah mikä ihana tekosyy käpertyä sohvan nurkkaan. Tähän asti kaikki telkkarin katsomisesta kirjan lukemiseen, ylimääräiseen iltapalaan ja blogihommiin on sijoittunut sinne divaanisohvan mutkaan. Mutkalla siellä on sitten oltukin ja hetken päästä on kolottanut sekä selkä, että niskat. Blogitekstin luomiseen kuluva aika, suunnittelu, kuvien plärääminen ja toteutus mukaan laskettuna, on yllättävän pitkä. Haikaillen olen välillä törmännyt postauksiin, joissa on loihdittu ihan oma bloginurkkaus. Meillä on lastenhuoneessa ollut miehen tietokone lähinnä pelaamista varten. Nyt kun oikein muistelen, niin mies tais kehottaa mua jo aiemmin viemään oma kone sinne, kun valittelin jälleen sohvamutkailusta kipeytyneitä niskojani. Mun piti kuitenkin itse keksiä se ajatus, kuten tavallista, ja yks päivä sitten kysyinkin, voisinko tehdä lastenhuoneeseen oman bloginurkkauksen. 

Aamupäivän mittaan on mieheni tavarat lähteneet uusiin säilytyspaikkoihin ja omani vallanneet tilan. Tuntuu muuten melko luksukselta juoda kahvia ja kirjoittaa selkä suorana tässä pöydän ääressä. Kouluajoista on ilmeisesti kulunut riittävän pitkä aika, kun enää työpöydän ääreen istuminen ei ahdista. Vielä väsäilen jonkun mietelause/tsemppitaulun, niinkun kunnon bloggaajan kuuluu (lol). Sivulle katsottuna näkyy ikkunasta suoraan sininen taivas, joten bloginurkkaus on myös vallan hyvä paikka päiväunelmoinnille. Taidan vaihtaa tähän vielä olkkarista beigen pehmosemman tuolin, niin onnistuu rahin kanssa vaihtaa tila lukunurkkaukseksikin silloin, kun sohvannurkka on varattu jonkun mulle liian hurjan leffan katseluun hahah. 


Luulen, että bloginurkkaus hakee pysyvämpää ulkomuotoaan vielä hetken aikaa. Olisi ihana saada tilasta sellainen, että siihen istahtaessa tulisi heti hyvä fiilis kirjoittaa ja ideoita vois kirjoittaa vauhdissa ylös. Vois vaikka seinästä pistää pienen matkan liitutaulumaalilla tai jotain, lastenhuoneessahan sellainen seinä sopisi muutenkin olemaan vallan hyvin. Hyviä ideoita otetaan vastaan. Omat  Unelmien talo & koti -lehteni voisin kans vielä tähän pisteelleni kotiuttaa, ne kun lojuu muuten aina missä milloinkin. Niin ja kohta pääsee keräämään luonnonkukista kimppuja, niin parasta! 

Tulipas hyvä mieli taas näinkin pienestä muutoksesta. En ollut huomannutkaan, kuinka paljon sitä on kaivannut ihan vaan omaa tilaa, vaikka edes tän kahden neliömetrin bloginurkkauksen verran.


Mikä on sulle luontevin paikka kirjoittaa? :)

-heidisusanna

10 kommenttia:

 1. Minulle paras paikka kirjoittaa on sohva, jolla saan jalat ylös. On kyllä ihan totta, että niskat menevät herkästi jumiin ja eihän se ihan ergonomisin paikka ole. Jotenkin en vain osaa rentoutua pöydän ääressä. Aivot menevät ihan juntturaan saman tien. Ihanan seesteisen näköinen lukunurkkaus sinulla!
  Oma blogini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut toi sama aina ennen, nyt ihmettelinkin kun oon niin fiiliksissä tässä pöydän ääressä istumisesta. Kai se vaihtelu sitten virkistää. Kiitos! Sulla on tosi kiva blogi. :)

   Poista
 2. Ihana työpiste! Minä kirjoittelen blogia sohvalla. Sylissä pidän yleensä isoa tyynyä jonka päällä tasapainottelen konetta.. ei optimaalista, mutta toimii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla on sohvalla käytössä sellainen ikeasta hommattu kannettavan tukiteline ja välillä joku viltin reuna alla pehmentämässä, pysyy kone vähän tukevammin, vinkvink. :D

   Poista
 3. Onpa kiva työpiste! Mulla ei ole läppäriä käytössä, joten joudun lainaamaan miehen työhuonetta. On tämäkin tosin omalla tavallaan tunnelmallinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sun täytyy sinne salaa kiikuttaa joku bloggaajan somiste pöytää koristamaan hahah. :)

   Poista
 4. Ihanan näköisen bloggaus paikan oot itselles tehnyt:)
  Mä bloggaan yleensä lastenhuoneen lattialla ja lapset keskeyttää touhun noin sata kertaa...Ehkä täs pitäis itsekin koittaa raivata joku nurkka talosta ihan vaan omaan käyttöön:)
  Aurinkoista alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Voi ei, ehkä ei ihan mukavin ja rauhallisin paikka. Tee ihmeessä se. :) Aurinkoista kivaa viikkoa teidänkin väelle! :)

   Poista
 5. ompas kiva:)itse kirjoitan missä sattuu ja nuo conssit <3 meillä samat.ihana blogi liityn lukijaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Conssit oli kyllä pakkopakko saada, vaikkei niillä sit ehditty kävellä, kun muutamat tuetut askeleet, niin rakkaat muistonakin ovat.

   Ihana juttu, tervetuloa mukaan! :) <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3