5.5.2017

Arkikuulumisia: Viivy vierelläin

Blogi on viettäny hiljaista viikkoa, sillä olisihan se pitänyt arvata, että kyllä se Tiitin vappuinen vatsatauti vielä mutkin kiinni saa. Tulin kipeeks alkuviikosta ja nyt vasta alkoi hellittää niin, että sai itsensä ulos ja sitten koneelle. Huhhuh. Kyllä taas osaa arvostaa näitä terveenä vietettyä päiviä. Sain tänään nukuttua pitkään ja sitten vähän siivoiltuakin. Kotonakin on heti ihanampi olla kun ympärillä on siistiä, lakanat pestyjä ja tuuletettuja. Vielä puuttuis tuoreet kukat maljakoista niin olisi ihan kymppi. 


Mies lähti viikonlopuks vaeltamaan ja me Tiitin lähdettiin pihaan nauttimaan uskomattomasta kelistä. Meillä oli takapihan suojassa +20 astetta! Ihan käsittämätöntä. Ensi viikoksi taas hetkeksi viilenee, joten nyt täytyi ottaa ilo irti kesäisestä ilmasta. Tiitille puen vielä vaistomaisesti enemmän päälle, ei ole kesä kuitenkaan ja maa on vielä kylmä ja tuuli arvaamaton. Itse olin jo riskillä vähemmissä vaatteissa, katotaan kärsitäänkö sit seuraavaks flunssan kourissa, o-ou. Otettiin projektiksi laittaa kesäkeittiö kesäkuntoon. Projekti meni lähinnä leikkimiseksi, mutta saatiin me sentään kaikki astiat tiskattua ja haettua varastosta valmiiksi kesän leikkejä varten. Kesäkeittiö on yksi Tiitin lempileikeistä ja sitä tekis mieli kesällä viedä eteenpäin  vaikka kesäkioskin tai -kahvilan suuntaan. Puutarhavalot/lyhdyt ja pikkuinen pöytäryhmä olis niin ihanat! Täytyykin suunnata taas kirpputorille löytöjä tekemään. Kivaa viikonloppua!


-heidisusanna

2 kommenttia:

 1. Niin ihanan kesäisiä kuvia<3
  Meillä on Mandilla leikkimökissä ollut aina vaihtelevasti kesäkioskia tai kahvilaa tai kauppaa. Tykkään niin kovasti kun leikkimökin voi sisustella vaihdellen eri leikkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä<3 Voi, jotain huvimajaa/leikkimökkiä mekin haaveillaan. Olis ihana äidin ja tytön yhteinen juttu. :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3