15.5.2017

10v Facebookissa #profiilikuvahaaste
Päätin tarttua tähän hauskaan #profiilikuvahaasteeseen, joka lähti liikkeelle alunperin täältä Mamma rimpuilee -blogista. Eli facebookin profiilikuvia kymmenen vuoden ajalta. Itse liityin Facebookiin 18-vuotiaana vuonna 2008, eli pikkasen jää tuosta kymmenestä vajaaksi. 


2008

2008 vuoden kuva on Ankkarockin tyypillisestä festaritunnelmasta otettu. Itse asiassa suurin osa 2008 kuvista on jo pois nykyiseltä koneelta, mutta tämä vielä löyty. Tässä oli alunperin serkku vieressä ja tämä yhteiskuva on yks kivoimmista muistoista. 

2009
2009 pääsin ylioppilaaksi, joten niitä kuvia varmaan oli useampikin profiilikuvina. Mummuni toiveesta en laittanut kokomustaa mekkoa, niinkuin yleensä mustaan pukeuduin. Tähän mekkoon tykästyin heti ja mummukin oli tyytyväinen. :) Tuosta päivästä on lämmin muisto, kaikki rakkaat paikalla ja kerrankin oli melko luonteva olo kamerankin edessä ja kuvia, joissa hymyilenkin, tuli enemmän kuin vuosiin.

20102010

2010. Perus naamakuvia oli profiilissa vuonna 2010. Ylempi on ihana Ruisrock muisto ystävien kanssa, kun teltassa nousi lämpö taivaisiin ja pari meistä siirty aamuviideltä ulos nukkumaan. Monta vuotta mustana olleet hiukset lähti tästä sitten syksyn jälkeen vaalenemaan. 2011

2011 parturikäynnin jälkeen, kääks! No tukka vaaleni kertaheitolla ruskeammasta tähän ja tummat latvat pätkittiin. Tuosta värimaailmasta en oikein itseäni tunnista. 


2012

2012 peruskotilook rakkaan, nyt jo edesmenneen, hoitokoiran kanssa lenkkipolulta. Meillä oli hyvät suojavärit tohon kellertävään vuodenaikaan. 2013

2013 kesä oli kiva ja tästä lookistakin tykkään. Hiukset oli vaan turhankin keltaset väripurkin jäjiltä. Seuraavana vuonna jäi sit värjäilyt kokonaan, kun sain tietää olevani raskaana.


2014

Laskiaispullan kuva vuodelta 2014. Tää kuva tekee edelleen hymyn huulille. Kuva toimi raskausilmoituksena Facebookin puolella ja siihen satelikin kovasti ihania onnitteluja. :)
2015
2015 jouluinen mammalook ja tuore long bob.2016

Näköjään 2016 valikoitui joulukuva myös. Ihanaa, että on tallennettuna tämä kotihetki tytön kanssa kuusen koristelusta.


2017


Tän vuoden kuva on vielä alkuvuoden puolelta ennen hiusten leikkausta. Projekti: Hiusten oma väri takaisin -postauksesta löytyy muuten lisää kuvia viime vuosilta. Täytys nyt kesän kunnolla alkaessa taas päivitellä kuvaa. Vois kokeilla vähän parempaakin kuvaa tietty ottaa, nyt kun näitä katselee. :D Heitän haastetta vielä eteenpäin sille, joka haluaa tehdä. Hauskaa oli kyllä vanhoja kuvia kaivellessa!-heidisusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3