22.4.2017

Uusi lattiavalaisin

Reilu viikko sitten postauksessa oli meidän kotiin etsinnässä lattiavalaisinValinnaksi tuli tuo viimeinen löytö Design by Frandsenin Hideout -lattiavalaisin. Täytyy vielä manita, että tuolla kotimaisella perheyrityksellä, Lumen Lux storella, oli todella ystävällinen ja nopea palvelu, kun soittivat samana päivänä selvittääkseen yhden toimitusjutun. Ootteko huomannut, että hyvästä asiakaspalvelukokemuksesta ja toivotuksista jää pitkäksi aikaa hyvälle mielelle? Vallankin, kun samana päivänä oli aika huono tunnelma tuosta TYLLi maton pesulareissusta, josta mainitsin täällä. Onneksi se nyt suurinpiirtein kunnossa sieltä palasi, tosin monta uusintapesua kokeneena ja melko voimakkaan tuoksuisena edelleen. 

Uudessa lattiavalaisimessa on metallijalusta ja kangasvarjostin. Sen varsi on tammea. Pidän valaisimesta, koska sen ilmettä pystyy muuttamaan kääntämällä varjostinta. Valo on pehmeä ja juuri sellainen, kun illan kirjanlukuun tai muuhun oleskeluun vaaditaan. Olohuoneen lattiavalaisimena tämä on mainio, mutta sopisi varmasti myös muuhun oleskelutilaan tai makuuhuoneeseen.

Ja sitten kiepsautus! Varjostin toisin päin näyttää tältä:
Oon kyllä tyytyväinen tähän lattiavalaisimeen. Kivasti tuo vähän ilmettä meidän niin perus harmaa-musta-valkoiseen olohuoneeseen ja illoiksi juuri sen sopivan häikäisemättömän valon. 


 -heidisusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3