7.4.2017

Saako virpoa?

Pääsiäinen lähestyy. Tänä vuonna ollaan innostuttu pääsiäiskoristeluja kotiin laittamaan. Tiiti kävi työpaikallani virpomassa päiväkotiryhmänsä kanssa ja tänään hän lähti pisamat naamassaan ja pajukissavitsa kädessään äitini luokse yökyläilemään. Palmusunnuntaina meillä on muuta ohjelmaa, mutta toivottavasti oven taakse pari pikkunoitaa taas ilmestyy. He ovat niin suloisia! Heleät "saako virpoa" -tervehdykset saa hyvällä mielelle. Joka vuosi sieltä meille on tullut myös joku pikkuinen, joka ei uskallakaan sanoa mitään ja sitten saa vaan itse hymyillä ja ohjata tilannetta niin, että siitä jää hyvä fiilis pikkutyypille. Itse pidän virpomisperinnettä kivana. Ymmärrän kyllä, ettei se kaikkien mieleen ole. Toki ovensa saa suljettuna pitää. Näin yövuoroissa olevana taas toivoo, ettei ihan aamuvarhain oltaisi oven takana. Käydäänkö teillä virpomassa tai avaatteko ovea palmusunnuntain aikaan muiden pikkuisille? 

Ihanaa viikonloppua!

-heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään virpojista, toivottavasti meillä joku kävis sunnuntaina.. :) Oma lapsi niin pieni, et virpoo vain mummille ja voi olla, että tulevaisuudessakin vain sukulaisille/tutuille virvotaan, juuri tuosta syystä kun ei voi tietää jossei joku vaikka pidäkään tavasta...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mietin kanssa että ensi vuonna voisi lähteä mummulakierrokselle tunnin matkan päähän, jos vielä jänskättää mennä vieraiden tykö. Näin videon työpaikaltani kun lapseni päikyn kymmenen pikkunoitaa, kettua ja vaikka mitä oli virpomassa ja laulamassa. En kestä, kuinka suloisia! :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3