9.4.2017

Palmusunnuntain Nosh-kutsut


Ystäviä, naurua, vaatteiden sovittelua ja pääsiäisherkkuja. Siitä on hyvä päivä tehty. Tänään palmusunnuntaina kauan täpinöiden odotetut NOSH-kutsut vihdoin viimein oli. Pidin kutsut ensimmäistä kertaa vuosi sitten ja vuoden mittaan olen käynyt ystäväni Nosh-kutsuilla. Hurahdus mikä hurahdus. Varoitus, tämä inNOSHtuneisuus on usein tarttuva ilmiö. ;) Nosh on erityisesti tunnettu vaatteiden pehmeydestä, käyttömukavuudesta ja pitkästä käyttöiästä. Noshit on luomupuuvillaisia ja vastuullisesti tuotettuja. Aiemmin oon  Nosheista postannut mm. täällä: Hurahdus ekologisiin lastenvaatteisiin ja Sovituskuvissa Noshin joutsenet.


Noshit tilataan pääsääntöisesti edustajilta kotikutsujen tai edustajien facebook -ryhmien kautta. Myös nettikaupasta voi tilata, mutta kannattaa aina tukea naisyrittäjyyttä, kun siihen tilaisuus on. Edustajien kautta saa myös arvokkaan kokoneuvonnan sekä vip-edut. Tänään mun kutsuilla rekkeineen ja laukkuineen saapui ihana Nosh-edustaja Katri, kiitos! Mielestäni tärkeintä kutsuissa on rento fiilis ja niiden helppous. Ystävät ovat myös parhaita tuomareita sen suhteen, sopiiko joku vaate itselle, ja kunnon itsetunnon pönkittäjiä kehujensa kanssa. On niin mahtavaa, kun joku löytää oikein omannäköisensä vaatteen! Tänään esittelyn aikaan mietin parin vaatteen kohdalla, et voi kun sopis tietyille ystäville ja eikös vaan he löytäneet juuri ne vaatteet rekistä. Aika hyvin jo tunnistaa ystävienkin lookkia. :)


Menin tällä(kin) kertaa siitä, mistä aita on matalin ja ostin tarjottavat valmiina. Mielestäni joskus elämässä voi vaan kuoria kivat jutut päältä ja jättää ne itselle stressiä aiheuttavat sivuun. Kevätsiivous tuli tehtyä musiikkia kuunnellen ja tanssien kutsuja odotellessa. Ei oo kuulkaa yleensä niin helppoa ikkunoiden ja lattioiden pesu!


Kakku oli samalla pohjalla, kun meidän häissä. Sokerileipurin käsialaa, nam!
Ruissipsien kylkeen sekoittelin  Minnean muruja- blogista bongaamani ohjeen savulohitahnan, täältä löytyy. Yllätyin itsekin, kuinka hyvän makuista siitä tuli ja vierailtakin samaa sai kuulla. Jatkoon! Maljoissa oli simaa, joten heitettiin vappukin mukaan muuten pääsiäisteemaisiin kutsuihin. Lapsille oli tietenkin Raikastamon pillimehut. < 3


Kutsuilta omaan tilauslomakkeeseen päätyi...

Parit legginssit. Itselläni on ennestään romanssi ja joutsen -leggarit, jotka ovat päällä kotona päivittäin. Kestävää käyttövaatetta parhaimmillaan siis. Valitsin vähän räväyttävämmässä värissä LUMO legginsit oliivi-puuteriroosa ja sitten arjen peruspelastajat, eli OLO trikoolegginsit mustana. Mekkokaappiin tuli lisäystä PILVI vanilja-mustan mekon verran. Taas kävi niin, että sovituksen myötä päädyin ihan eri mekkoon, mitä olin alustavasti ajatellut. 

Ihaninta oli...

Tiitin riemu kavereista ja oma onni omista kavereista. Kiva fiilis, ihanat vaatteet. Pikkuvieraat ja muutama masuvaavi. Hyvällä tavalla kateellisena sai kattella, kuinka kivasti mekot sopi odottajille. Koska uusiksi...

Ei ihan äkkiä, lompakko huutaa. Luulenpa, etten kieltävästi vastaa kuitenkaan, jos joku tämän päivän vieraista innostuu omat Nosh-kutsut pitämään.

Terkut...  

ihanille muruille, jotka tänään kutsuilla kävi ja niille, jotka ei päässyt tällä kertaa. Etenkin sille yhdelle, joka kutsujen sijaan nuuskuttelikin siellä uunituoreita pieniä varpaita. < 3 Parasta.

-heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma sulla ollut kutsuilla ja ihanat kuvat! Nosh viä mukanaan, nimimm.taas kutsuille menossa! *apua* :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! <3 Niin todellakin vie, kivoja kutsuiluja sulle! :) Tuu kertoon, mitä tarttu matkaan. ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3