15.4.2017

Mikä on tärkeää

On joskus hirveän tärkeää pysähtyä. Pysähtyä ja miettiä missä mennään, kuka olen ja mikä minulle juuri nyt on tärkeää ja merkityksellistä. Karsia elämästä ehkä sitä turhaa rasitusta aiheuttavaa kuonaa. Tai uskaltaa ja tehdä hyppy tuntemattomaan. Ottaa unelmista kiinni. Tai tunnistaa niitä suuria asioita ihan siitä omasta pienestä arjesta. 

Tällä hetkellä elämässäni tärkeää on:

Koti. Koti on oma turvasatama. Paikka, jossa saa hööpöttää, nauraa ja itkeä. Tanssia iltamyöhällä lapsen ja miehen kanssa ihan hulluna ja olla niin onnellinen, että melkein pakahtuu. 

Perhe. Olen joka päivä kiitollinen perheestäni ja muista läheisistä. Rakkaan miehen ja Tiitin lisäksi super tärkeäksi koen äitini, siskoni, isovanhempani ja serkkuni. Rakkaita lähellä ja kaukana. 


Työ. Työni on joka päivä merkityksellistä ja joka päivä se asia. mikä saa minut miettimään sitä, mikä juuri nyt on tärkeää, oleellista, onnellisuutta tuovaa, aitoa. Työni on kohtaamisia

Omat jutut. Bloggaamisesta on tullut itselleni hyvin rakasta ja omaa. Nautin jokaisen rivin kirjoittamisesta, kuvan otosta, yhteistyökuvioista ja verkostoitumisesta. Kunpa saisin tehdä tätä pitkää, salaa mietin. On myös tärkeää miettiä välillä ihan vaan itseään, kuka olen, miten jaksan ja mikä minut tekee onnelliseksi. 

Ilo. Niin yksinkertaista, mutta miksi silti usein niin arjen pölyihin hukkuvaa. On mahtavaa olla iloinen tai nähdä jonkun muun olevan. On mahtavaa törmätä tuolla asioidessa jonkun hersyvään nauruun tai iloiseen hymyyn. Kyllä kaiken kurjankin keskellä saa olla iloisiakin hetkiä ja niiden saa antaa näkyä. Ei elämää kannata hukata pelkkään murehtimiseen, vaikka siihen moodiin onkin niin helppo mennä. Onneksi tuleva kesä tuo mukanaan niin paljon iloisia ilmeitä ja hetkiä, levittäkää niitä!

Luonnon herääminen. Kesän odotus, suomalaisen luonnon kauneus. Sen näkeminen, että taas versoaa uutta ja hyvää, vaikka maailma välillä tuntuu niin lohduttomalta paikalta. Hyvää on paljon kun avaa silmät ja näkee sen. 

Terveys. Terveys ei ole pysyvä tila, valitettavasti. Koitan kiittää joka päivä siitä, että olen terve ja pystyn tekemään ja nauttimaan itselle mieluisista asioista. Toki voi sairauttakin olla niin, että silti ihminen mieltää olonsa terveeksi ja kokee elämänsä olevan hyvää. Toimintakyky on yksi tärkeimmistä asioista, jota ei osaa aina tarpeeksi arvostaa. Toivon niin paljon, että perheeni saisi viettää paljon hyviä vuosia terveenä. 

Musiikki. Olen löytänyt yhden elämäni kannattelevista voimista nyt uudestaan. Voimistun, rakastun, innostun ja tukeudun musiikkiin. Nyt on pitkästä aikaa keikkalippujakin useammalle kuulle yhden rakkaan bändin keikoille. Mitä akun latauksia ne hyppelyt ja huutamiset keikoilla onkaan! Niin loistavaa vastapainoa kaikelle. 

Ystävyys. Hölmöä laittaa tämä viimeiseksi. Mutta toisaalta, ystävät ovat paikalla usein ensimmäisenä ja jäävät jäljelle viimeiseksi, kun kaikki muu meinaa sortua. Ystävät ovat hirveän suuri voima ja muistutus siitä, kuka itse on. Olen niin onnellinen, että olen saanut monta elämän läpi kestävää ystäväsuhdetta. Useimmat sieltä kerhon penkiltä asti, jotkut sitten vähän myöhemmiltä koulunpenkeiltä ja työn tiimellyksestä. Kiitos jokaiselle, jolle voi viestittää vaikka keskellä yötä.


-heidisusanna 

2 kommenttia:

  1. Niin tärkeitä asioita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. Täytyy joka päivä muistutella mieleen. Näin ja juuri nyt on hyvä. :) <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3