30.4.2017

Hyvää vappua sairastuvalta!Iloista vappua kaikille! Siitä huolimatta, että lunta taitaa useammassa paikassa olla enemmän kuin jouluna. Huomenna pitäis kuitenkin jo auringon paistella mukavasti. Meillä vappusuunnitelmat meni mönkään eilen taloon löytäneen ensimmäisen oksennustaudin muodossa. Voi kurjuus. Aika pienet todennäköisyydet, että sattuu juuri siihen vapunviettoon ja vanhempien yhteisiin vapaapäiviin, ties kuinka pitkään aikaan. No, toivotaan että eilisillan ja viime yön shown jälkeen nyt alkais helpottaa. Voi pientä Tiitiä.

Onneks ehdittiin jo perjantaina fiilistellä vappupallojen kanssa tulevaa vappua. Käytiin perjantai-iltana myös miehen kanssa Disco Ensemblen keikalla Suistolla, ettei ihan harakoille mennyt yhteiset vapaat. Oli ihan huikee keikka taas! Huomenna tekis mieli piipahtaa vapputorilla, jos suinkin on Tiiti kunnossa jo tän päivän. 

Tiitin PYRY tunika: NOSH uutuus // Legginsit: Melli EcoDesign

 Minkäslaisia vappusuunnitelmia teillä on? :)

-heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin♥ Me täällä ahkeroimme erään projektin kimpussa samalla kun lapset viettävät vappua nauttien auringosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voidaan meillä, kiitos. <3 Teillä on hyvät projektit, jos vielä ootte siellä mökillä. :) Aurinkoista viikkoa!

      Poista

Kiitos kommentista! <3