12.4.2017

Etsinnässä lattiavalaisin

Huomaan, että jo vuoden ajan olen etsinyt, melko passiivisesti kylläkin, kotimme olohuoneeseen sopivaa lattiavalaisinta. Nyt viime aikoina etsintä on aktivoitunut ja olen viettänyt aikaa (yleensä öisin) lattialamppuja netistä selaillen. En tunnu itsekään tietävän, mitä haen, tiedän vain että suurin osa nykyisistä suosikkimalleista skrollaan ohi vauhdilla. Ei, ei, ei. Tässä joitain, jotka olen jättänyt välilehtiin harkintaan.

Saisko joku tyylistä kiinni ja olisiko vinkata vielä se the lattiavalaisin, mitä en nyt vaan tuohon nurkkaan löydä? 


Tässä miettimiäni valaisimia, linkit nimen kohdalla. 

Tämä on viime aikoina ollut jo liki tilauksessa. Simppeli, värimaailmaltaan meille sopiva. Toisaalta kutkuttaisi löytää joku selkeästi eri värinen linjakas lamppu, vaikka vaaleanpunainen tai turkoosi, joka toisi oman mausteensa olkkariin. 

Niin ikään tosi simppeli ja mustan värinen valaisin. Malli miellyttää ja sopis sitten moneen paikkaan ja muuttuvaan tyyliin. Toisaalta liian tylsä. 

Lähden aina etsimisen liikkeelle kotimaisista vaihtoehdoista. Tällä kertaa juuri mikään ei vaan istunut omaan tyyliin yhtään. Tästä Toscasta tykkään ja en tykkää. Joku siinä vetoaa aina uudestaan miettimään, olisiko se tämä. 

Tämän muotoiluun tykästyin kovasti. Mietin vaan onko tuo 130cm korkeus turhan lyhyt olkkariin sohvanurkkaukseen lukuvaloksi ja illan käyttövaloksi.

Erilainen. Nimihirviö. Tämä malli on sellainen, jolle olen tässä etsinnän aikana alkanut lämmetä. Tai ehkä tolle värille. En oikein tiedä.

Tämä on mukavan erilainen. Hinta alkaa olla jo kipurajalla tai sen yli, auts.

Okei, tämä menee yli kipurajan. Muuten meidän lamppu olisi tuo mustavalkoinen Main. Jännää, koska muuten en oo näihin "levittyvä jalkaisiin" malleihin innostunut.

Hei, oisko tää? Löyty, kun olin jo julkaisemassa postausta.  Meillä on tota vaaleaa puuta ja beigeä tekstiiliä olkkarin toisella puolen, niin tällainen voisi sitoa kokonaisuutta paremmin yhteen. Kivasti myös koko valaisimen ulkonäkö muuttuu varjostinta suuntaamalla.

Jos teillä on kuvia, missä oman kodin lattiavalaisin näkyy, linkatkaa ihmeessä! :)

-heidisusanna

2 kommenttia:

 1. Olet sentään löytänyt kivoja vaihtoehtoja, joista valita..! :) Etsin pöytävalaisinta, mutta mikään ei sykähdytä :(
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus käy niin. :( Sitten se kiva voi tulla vastaankin, kun vähän jo luovuttaa etsinnän kanssa. :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3