21.4.2017

#annalapsesipukeasinut

Tänään perjantana 21.4.2017 vietetään viidettä kertaa Anna lapsesi pukea sinut -päivää. Tapahtuman kuvia jaetaan Lauri Salovaaran luomassa facebook -tapahtumassa sekä instagramissa hashtagilla #annalapsesipukeasinut.    Seuraava ohjeistus kopioitu tapahtuman facebook-sivulta: Homma toimii seuraavasti: 


Pyydät lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja lähdet töihin/kouluun/jonnekin ihmisten ilmoille


Meillä Tiiti ei vielä vuosi sitten jaksanut asiasta innostua, mutta nyt leikkiin lähdettiin innoissaan ja hän käytti pitkän aikaa asuvalinnan pohtimiseen. Samalla pääsi myös äidin korulaatikolle ja sai asustaa itseään. Flunssainen aamu sujui huomattavasti kevyemmin ja hauskemmin. Tiiti otti myös asukuvat minusta omalla kamerallaan (jonka piuhaa en nyt löytänyt) sekä tämän yhden minun kameralla. Tiitin valitseman asun tulen varmaan liki tällaisenaan heittämään kesällä päälle. Hän valkkasi Nosh organicsin perhosmekon, kaksi vyötä, kameralaukun sekä leijona korun hienon karjunnan kera! Hän on ollut kovin otettu, kun äiti edelleen pitää ja tykkää hänen valitsemistaan vaatteista. Menen tänään vasta yöksi töihin ja silloin voi asu olla turhan viilee pyöräilymatkoille, mutta vietetään nyt kotipäivä näissä vetimissä. Tärkeä arvostuksen ja kuulluksi tulemisen osoitus myös lapselle. Vanhempikin voi yhtäkkiä nähdä boksin ulkopuolelle. Suosittelen kokeilemaan  ja päästämään pikku tyylitaiturit vauhtiin!
Anna lapsesi pukea (ja meillä myös kuvata sinut) -päivä

Vielä viime hetken asettelut. :)


 Miltä näyttää? Saako teillä lapsi/ lapset valita vaatteesi tänään? :)

-heidisusanna

4 kommenttia:

 1. Hauska tempaus! Oot päässyt helpolla, kun joidenkin vanhempien kuvia kattoo. :D Nyt ehti mennä tää vähän ohi. Pitääkin olla kuulolla, kun tämmönen on seuraavan kerran. :)
  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yllätyin, kuinka omaa silmää miellyttävän yhdistelmän Tiiti valitsi. Kattelin niitä vaatekasoja, että aikamoisia yhdistelmiä sieltä ois saanu. :D kannattaa seurata tapahtumaa vaikka facebookissa, jos oot siellä, nii tulee ilmoitus seuraavasta kerrasta. Tää oli kyllä kivaa. :)

   Poista
 2. Hih, näitä asuja on aina niin hauska nähdä. Mun mielestä taapero valitsi oikein hienon asun ;) Hyvä tyylitaju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti, niin mustakin! Parempi kun äidillään, täytyy sanoa. :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3