8.3.2017

Saanko maistaa? Testissä Hammaskeijun täysksylitolipastillit


 *Yhteistyöpostaus XyliMind Oy:n kanssa

Nyt täytyy sanoa, että sain haalittua yhteistyön, josta oon tosi innoissani. Törmäsin toisessa blogissa XyliMind Oy:n valmistamiin Hammaskeiju täysksylitolipastilleihin ja olin ihmeissäni, miksen ollut kuullut näistä aiemmin! Eikun ottamaan itekin yhteyttä ja yhteistyö järkkääntyi silmäräpäyksessä, joten pääsen nyt kertomaan teillekin näistä, jos on yhtä uusi tuttavuus, kuin itselleni oli.

Kaikki lapsiperheelliset tietävät, kuinka iso osa arkea pikkuruiset ksylitolipastillit voi olla. Ne pakataan matkalle mukaan, kirjoitetaan kauppalistaan ja pidetään helpossa paikassa aina aterioiden jälkeen napattavaksi. Lapset oppii varhain itsekin niitä hakemaan ja pyytämään. Mitä hassuimmilla nimillä muistan ainakin Tiitin niitä kutsuneen pienempänä, välillä vain vanhemmata arvasi, että mitä se neiti tarkoittaa. Ksylitoli on suomalaisten innovaatio ja vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten arjessa aina päiväkodeista lähtien. Näiden pussien kotiutuessa kaikui meillä vaan heleä ääni "Äiti äiti, saanko maistaa?XyliMind Oy aloitti täysksylitolipastillien valmistuksen 1,5 -vuotta sitten lähellä Riihimäellä. Jälleen hämmästelen, etten ollut kuullut heistä aikasemmin. Joka tapauksessa, pastillien valmistuksen ajatus oli saada pastilleihin enemmän ksylitolia ja vähemmän lisäaineita sekä saada ne vielä markkinoille muita edullisemminkin. Itse ilahdun myös siitä, ettei liivatetta tai muutakaan eläinperäistä ole pastilleihin päätynyt. Makuvaihtoja on monta. Tässä meidän suosikkeja, joita saimme maisteltavaksi Hammaskeijulta


Näppärä TRIO, jossa maisteltavaksi Päärynä, Greippi ja Metsämarja. Päärynä oli kivan raikas ja neutraali, Metsämarjasta en niin välittänyt muihin verrattuna, Greippi oli yllättäjä, sillä siitä meillä tykkäsi kaikki. Suutuntuma jää kaikista vaihtoehdoista raikkaaksi jälkeenpäinkin.Oma suosikkini Luomumustikka! Hammaskeiju Luomumustikan ja Luomukarpalon _kaikki_ väri ja aromi tulee marjoista ja makeus ksylitolista. Sataan grammaan marjoja on käytetty yhdeksänkymmentä grammaa tuoreita marjoja, huikeeta!

Kääk, Tiiti maisteli niin monta, että muuttui itsekin Hammaskeijuksi!Nämä jäävät meillä kyllä käyttöön ja ajan mittaan löytyy varmaan ne ihan parhaat suosikit sitten. Tosi kiva mieli jäi koko yhteistyöstä, sillä Tiitin kanssa maistellessa ja kuvatessa oli niin hauskaa ja mut tekee aina tosi iloiseksi se, kun löytyy kotimaisia tuotteita, joilla on arvot kohdallaan. Vallankin kun on kyse lasten tuotteesta! Näitä tulee kyllä katoamaan aikuistenkin suuhun, sen tiedän. Kaiken ikäisille ksylitolia kyllä suositellaankin. Ksylitolin käyttösuositus on 5-10 g päivässä, joten näitäkin saa sen saavuttaakseen napostella ainakin sen 10 päivän mittaan.

Hammaskeijusta saatiin myös näppärä hammaspesusta muistuttelija kylppäriin. Keijun tarinaa voi sitten jatkaa, kun alkaa ensimmäset vaivalla suuhun tehdyt hampaat heilua.

Hammaskeijun tuotteita pääset tilaamaan: täältä


Oliko Hammaskeiju itsellesi ennestään tuttu? Onko teillä ksylitolipastillit joka päivä käytössä? :)

-heidisusanna 

4 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle:)
  Siis samaa mäkin nyt kyllä ihmettelen, ikinä kuullutkaan näistä?! Meillä on nyt kevyesti sellainen 10 vuotta muksut popsinu pastillia/purkkaa. Että kokemusta on ja kulutus on aika huikeaa. Näitä täytyy kyllä testata!
  Mukavaa torstain jatkoa, mä jatkan sun postauksien kahlailua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) :) Niimpä, kiva kun tuli nyt vastaan tämmöinen valinnanvara. Samoin mukavaa loppuviikkoa sulle, saa poikkeilla useamminkin. :)

   Poista
 2. Kiva blogi sinulla. :) Meillä on syöty Herra Hakkaraisen pastilleja ja sitten ihan purkkaa. Näitä ei ole ollut koskaan testissä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ihana kuulla. :) Samoin sulla! :) Näissä on kyllä kiva raikkaus ja nimenomaan vaihtelu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3