19.3.2017

Kurkkaus kotiin: Aamukahvilla

Huomenta! Viikonloppuna, jos olen vapaalla tai iltavuoroissa, järjestämme mieheni kanssa niin, että molemmat saavat jompana kumpana aamuna nukkua pitkään. Eilen lauantaina oli minun vuoroni ja nukuinkin univelkoja kevyet 14 tuntia pois. Herätessäni kahdeltatoista olivat mies ja Tiiti eväsretkellä laavulla. Keittelin rauhassa kahvin, selailin sisustuslehteä, laitoin musaa soimaan ja valokuvailin. Niin ihanaa! Tässä pikku kurkkaus mun "aamuun".


Kahvia. Pieni kuparinen kahvipannu on yksi suosikki piensisustustavaroistani. 
Se oli löytö maalaiskirppikseltä.


Kukat piristävät vielä vähän ajoittain harmaata kevään alkua. 
Ne on myös pieni kiva tapa piristää ystävää, puolisoa, sukulaista ja vaikka tuntematontakin! Tästä tulee niin kesä mummulassa mieleen, että marjamaidon maku tulvii suuhun
ja sormenpäissä kutkuttaa tuntuma metsämansikoiden pujottelusta heinänkorteen.

Marjamaito / Torpan Tarinat/ Kokonaan käsintehty ja Avainlippu-tunnuksen saanut taulu on 

kunniapaikalla keittiössä.

             

Näitä kuvia katsellessa tuli vahva tunne, että meidän keittiöstä tai eteisestä, jonka puolelta tämä viimeinen kuva on otettu, puuttuu räsymatto! TYLLin keväisiä raitamattoja haikailen taas yhä useammin. Kuluneiden vuosien ajan tuo Ikean muovikauhistus on ollut kyllä väsyneiden vanhempien pelastus syöttötuolin ja meillä taaperovaiheeseen vasta hankitun Stokken Tripp Trapp:in alla. Kaatuneet juomat ja lentäneet ruuat on voinut mennä kaikessa rauhassa pyyhkäisemään helposti, eikä kaikki ole ehtinyt kastella laminaatin välejä. Ylipäätänsä yhteisen ruokailun aikana ei tarvitse hötkyillä kyykkimään pöydän alle, jos jotain sattuu putoamaan, ne ehtii kyllä sitten kun kaikki on saanut syötyä.

Ikiomassa aamun aloituksessa on kyllä parasta se, että saa fiilistellä aamua ihan omaan tahtiinsa, siivota vaan omat sotkunsa ja olla syyllistymättä mistään, vaikka napsisikin suklaapalan ennen leipää ja nostaisi sitten jalat sohvapöydälle nettiä selaten. Tee itsellesi lupaus tulevalla viikolla napata jostain ihan vain omaa aikaa. Olet sen arvoinen.

Kivaa päivää!
-heidisusanna

2 kommenttia:

 1. Kiva tapa huomioida molemmille omaa aikaa ja unta :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä. :) Ja kun ennalta sopii, ei tule mitään vääntöä ja osaa jo valmistautua siihen, et jes, huomenna saa nukkua. :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3