4.3.2017

Kevätsiivousta


Tänään iski inspis siivoilla nurkkia myöten ja tuuletella kevät sisälle. Jotenkin hassusti vaaleanpunainen tänä keväänä, tai ylipäätään ikinä, houkuttelee. Oon nyt haikaillut jopa vaaleanpunaista valaisinta ja hieman harmitti myös, että tuon seuraavissa kuvissa näkyvän kotimaisen Muoto 2:sen kellonkin olisi voinut valita ihanan korallin värisenä. On se kyllä kiva valkoisenakin. Ruskeita lasipulloja meille on kans kertynyt melko monta monessa eri koossa, löytöjä lapsuuden paikoista lähinnä. Niihin on kiva koristella yksittäisiä luonnonkukkia sitten kevään ja kesän kukoistuksessa.


 Viherkasvitkin on pitkän pimeän jälkeen päässeet valokylpyyn ympäri kotia. Beigeä pellavaa on meille kotiutettu Ellokselta tyynyliinojen ja verhon muodossa. Valoa siivilöivää kevyttä pellavaa voisi hankkia vaikka joka ikkunaan, mutta hintalaput yleensä vaientaa innostukset. Kotimaisen Jokipiin pellavan valikoimistakin löytyisi vaikka mitä ihanaa. Pellava on oikeissa käsissä ekologinen ja kestävä materiaali. Tähän Paola Suhosen (ylläriylläri) sulkakuosiin ihastuin ihan:
Kuva lainattu Jokipiin Pellavan sivuilta-heidisusanna

2 kommenttia:

  1. Ihanan vaaleaa teillä. :) Toi wirebasket ois niin kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on. :) Välillä tekis mieli hankkia toisen värinen kansi, että sais vaihtelua, mutta ei sentään raaski kuitenkaan.

      Poista

Kiitos kommentista! <3