23.3.2017

Blogin eka banneri ja paljastus uusista tuulista!


Huomasitte varmaan tuossa ylälaidassa blogini ihka ensimmäisen bannerin! Yritin hetken kikkailla Gimpin kanssa, mutta tänne päätynyt versio on kuitenkin kätevällä Canva -ohjelmalla tehty.  Vaikkei tuo nyt mikään visuaalisuuden taidennäyte olekaan, tykkään silti kovasti bannerin ilmeestä. Kuvat ovat yhdeltä Aulangon lempireissultani Tiitin ollessa pienempi. Väreinä turkoosin ja lilan sävyt ovat itselleni mieleisiä ja toisaalta ruskea & vihreä sopii hyvin mun ja blogin maanläheiseen tyyliin. Kevät on yksi lempivuodenajoistani, koska silloin saa täpinöidä lähestyvää kesää, valoisaa aikaa ja luonnon heräilyä. Kohta sinivuokot taas levittäytyvät aurinkoisille paikoille kurotellen hentoja varsiaan kohti valoa. Nämä kuvat on huhtikuun keskivaiheilla otettu, siis ihan pian taas!

Mitä tykkäätte bannerista?
Sitten se yks juttu! Tarkkasilmäiset huomasi varmaan jo eilen blogin sivupalkkiin pävittyneen kuvakkeen. Iiks, blogi on tempautunut nopealla sykkeellä melko mahtavaan muutokseen mukaan ja nyt voin sen teille paljastaa. 

Aika ihmeissänikin voin kertoa, että vasta pari kuukautta vanha blogilapseni valittiin mukaan mahtavaan Perheblogien blogiverkostoon! Blogi alkaa hetken kuluttua näkyä täällä kaikkien noiden mahtavien perhebloggaajien joukossa. Ihan huikee fiilis ja tunne siitä, että tämä muutos tuo kyllä paljon kivoja juttuja tullessaan. Uskon myös oppivani aika paljon tässä samalla. Viivy vierelläin on vielä aika pikkuinen verrattuna paljon aiemmin kävelemään oppineihin blogikavereihinsa, mutta koen että tämä on juuri hyvä juttu siltikin. Ensivaikutelma porukasta ja uusista mahdollisuuksista on tosi hyvä. Jippiii. Nyt alkoi muuten vapaat ja taidanpa nostaa pienen maljan itselleni ja unelmille tänään!                                           


-heidisusanna

4 kommenttia:

  1. Ihanan keväinen banneri! Sydämellisesti tervetuloa joukkoomme♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos. <3 Ihana toivotus! Vaikuttaa mahtijoukolta. <3 :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3