29.3.2017

Askartelua taaperon kanssa

Ystävänpäiväksi bongasin ihanasta Tossavaisen toinen sukka -blogista helpon askarteluvinkin ja ohjeen, jonka löydät täältä: sydänketju. Ketju on superhelppo tehdä ja siitä voi tehdä omannäköisensä koristeen lastenhuoneeseen, juhliin tai ystävälle annettavaksi. Kartongin täytyy kestää kahtia taittaminen, yritettiin ensin sellaisella paksummalla aaltokartongilla, mutta selkeästi homma on helpompi ohuemmalla ja suoralla kartongilla. Vallankin kun hommassa häärii mukana innoissaan tekevä taapero. 

Oon pitkään ollut aikeissa ostaa omat harjoittelusakset taaperolle, mutta se on aina jäänyt. Nyt hän kokeili isommilla saksilla äidin valvonnassa ja sekin sujui jo hienosti, varmaan päiväkodissa on jo sitäkin ehditty harjoittelemaan. Täytyy kyllä nyt ne sakset hommata! Näitä Fiskarsin pyöreäkärkisiä lastensaksia oon ihastellut, löytyy ainakin suloiset amppari, leppis ja panda. Nitojaa en vielä laskenut omista käsistäni hänelle. Toisaalta jo suikaleiden pujottelu oli Tiitistä tosi hauskaa ja se että jotain näkyvää syntyi koko ajan. Ylpeänä tekele ripustettiin lastenhuoneeseen ja varmaan vielä tuleville vaatekutsuille tehdään lisää eri väreissä jos askarteluvimma iskee. Helppoa ja kivaa yhdessä tekemistä tällainen! Minkä ikäsille lapsille ootte antanut saksia käteen harjoittelua varten? 


.

 -heidisusanna

4 kommenttia:

 1. Yhdessä lasten kanssa puuhaileminen on kyllä hauskaa! Meillä on leikattu sakslla jo ihan pienestä asti aluksi ensisaksilla ja siten kunnon lasten saksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Itsellä ei luonnostaan tuu mitään hyviä askarteluidiksiä, kadehdin niitä joille tulee. Onneks on blogit sun muut, mistä voi napata vinkkejä. Tehtiin me keppiheppa kerran pienestä jääkiekkomailasta, villahousuista, langasta ja napeista, kun iski yhtäkkinen heppakuume. :D

   Poista
 2. Ihan supersöpö tuo koriste! :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3