21.3.2017

18x

Löysin reilun vuoden takaa tämän jatka lausetta jutun Äiti ja Melukylän lapset -blogista ja sen jälkeen muistakin. Näitä oli kiva lukea, joten nappaan idean sieltä. :)

Jatka lauseita x18: 

En ymmärrä... miksi välillä ei ole jaksamista tehdä yhtikäs mitään, vaikka ympärillä olevat jutut ovat enimmäkseen mieluisia.

Seuraavaksi ajattelin... käpertyä Tiitin kanssa päiväunille, koska menen yöksi töihin. Herätessä halia Tiitiä ja keksiä jotain kivaa tälle päivälle.

Viimeaikoina... olen ollut tosi iloinen blogiin liittyvistä jutuista. Kohta pääsen paljastamaan teillekin. :)

En osaa päättää... mitä tarjoisin tulevilla vaatekutsuilla. Ehdotuksia?


Muistan ikuisesti... hääpäivämme, sen kun Tiiti syntyi ja sen kun siskoni nauroi ensimmäisen kerran pitkästä aikaa. Pessimistisesti hoitajana ajattelen, että jos en muistakaan kaikkea ikuisesti, haluan muistaa ainakin ihmisten lämmön, oman onnellisuuden ja rauhan. 

Päivän paras juttu... oli kun Tiiti herätti: "herää, herää äitikulta, minulla on ikävä. Ihanaa tinä herätit." < 3

Noloa myöntää, mutta... maantiedon numeroni oli surkea, eikä minusta löydy edelleenkään minkäänlaista halua selvitellä itselleni maiden sijainteja tai pääkaupunkeja. Myöskin suuntavaisto on luokkaa käänny ympäri kerran ja eksy. 

Viikko sitten... oli aika kurjat fiilikset.

Kaikista pahinta on... jos läheisille sattuu jotain. Jos Tiiti sairastaa. Hetket, kun tajuaa, kuinka viksallaan maailma on. 

Salainen taitoni on... lukea rivien välistä ihmisten tunnetiloja ja sanomatta jääneitä asioita, joiden täytyisi tulla sanotuksi. Ehdoton vahvuus töissä.

Jos saisin yhden toiveen se olisi... piiitkä hyvä elämä ja lopulta hyvä kuolemakin meille ja ihmisille tässä ympärillä. 

Minulla on pakkomielle... ennen nukkumaanmenoa tarkistella turvallisuusasioita. Onko ovet lukossa, ulosmenoreitit vapaana, sähkölaiteet kiinni (no jääkaapin ja pakastimen annan sentään olla), vesihanat kiinni, hella lapsilukolla, muut vaaranpaikat huomioitu, jos Tiiti sattuukin herätä meitä aikaisemmin. 

Söin tänään... aamulla leivän ja kahvin. Lounaalla kasvispyttipannua. 

Ärsyttävintä on... jos saisi nukkua ja väsyttää, muttei saa unenpäästä kiinni. Niin ja isommassa kaavassa välinpitämättömyys. Raivostuttaa jos joku käyttää muita vain hyödyksi, ei pysähdy auttamaan tai viisvälittää luonnosta & eläimistä. 

Tekisi mieli... hakea tänään hyvät eväät kaupasta. Vaihtaa kukkiin mullat. Ottaa lisää kuvia, vaikka ulkona vallitsee taas harmaus.


Minusta on söpöä... kun isi ja Tiiti nukkuvat vieretysten ja puhuvat unissaan, välillä vastaillen toistensa lauseisiin. Kun he remppaavat yhdessä tai hassuttelevat. Kun Tiiti kysyy "Saanko" niin vetoavalla äänellä. Kun Tiiti näkee eläimiä ja kohtaa ne niin kauniisti ja arvostaen. Voi kun kaikilla säilyisi samanlainen asenne.

Hävetti... kun sanoin jotain, minkä piti kuulostaa ihan eri tavalla sanotulta. Niitä on hankala paikkailla. 

Olenko ainoa, jonka mielestä... ainoastaan luomupuuvillaisia vaatteita on nykyään kiva pitää päällä? 

Olisiko sun vastaukset ollut ihan erilaisia? Miten sulla jatkuisi lause: Tässä päivässä parasta on...


-heidisusanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3