13.2.2017

Sovituskuvissa Noshin joutsenet

Aiemmin täällä vinkkaamani Noshin uutuudet saapuivat illalla pakettiautomaattiin. Pakkohan ne oli heti kuvata, vaikkakin huonolla valolla ja pitkän viikonloppureissun jälkeen ennen saunaa. Ei ehkä niin siloiteltua, mutta siinähän Noshit on parhaimmillaan: mukavina kotivaatteina (tai ylipäätään vaatteina), joissa ei tarvitse tönöttää. 

Tää joutsen -kuosi kyllä täytti odotukset. Sävy varmaan elää vähän valosta riippuen. Saa nähdä miltä näyttää sitten kesäauringon hehkussa. Näistä leggareista edustaja vinkkasi sovituskokemusten perusteella ottamaan yhden koon suuremman, mitä aiemmin on Noshin leggareissa ollut. Yleensä on leggareissa saanut ottaa muiden merkkien normikokonsa ja tunikoissa usein 1-2 normikokoa pienemmänkin. Mulla nää siis nyt koossa L, kun ennen leggareissa ollut M ja muissa Nosheissa usein S. Tuo edellisen malliston harmaa pisaratunika on S ja siitä sovitettuna XS meni päälle ihan ok myös, mutta luomupuuvillalle on kiva antaa aina pieni vara pesussa mennä kasaan. Pituutta mulla on himpun verran alle 175cm. Tiiti on n. 92cm pitkä ja taskutunikan koko on 98/104. Nyt puhukoon kuvat puolestaan!


Nämä oli muuten meidän ensimmäiset samisteluvaatteet! Puolustuksena sanottakoon, että tunika mulla oli päällä jo kotiin tullessa ja huomasin vasta kuvista, että ohoh nyt mätsäs kuosien lisäksi vielä väritkin kokonaan. Tummempiin tunikoihin taidan vastasuudessa enemmän yhdistellä noita leggareita.

Mitäs pidätte?

Kivaa viikkoa!
-heidisusanna

2 kommenttia:

 1. Tosi kivat noi leggarit. Tykkäisin tosta tunikasta enemmän jos ei olis taskuja. Eli sitä vielä vähän harkitsen. Ja väri yllätti, näyttää yllättävän oranssilla, mut ei silti mikään huono väri tuokaan. :)

  - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Näissä kyllä nyt toi sisävalaistus lisää oranssiutta. Totuus on jossain ekan kuvan haaleuden ja loppujen välimaastossa. Miellyttävä sävy kyllä, ihan oranssista en niin välitä. :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3