16.2.2017

Sairastuvalla leivotaan, siivotaan ja tanssitaan

Flunssa on ollut itsepäisen sitkeä koko alkuviikon. Vähimmällä pääsee onneks Tiiti, joka vaihtelevalla menestyksellä muistaa hidastaa vauhtia ja käydä pyyhkimässä nenänsä ihan paperiin. Äitin ja isin voimat on sitkeä pöpö vienyt aika finaaliin, molemmilla on myös päänsärky ja öiden katkonaisuus ollut lisävaivana. Isimies kävi töissä koittamassa tänään, mutta joutu taipumaan vielä kotiinlähtöön kesken päivän. Mulla on yövuorot alkamassa, onneksi vointi on vapaan ja saikkupäivien jälkeen jo ok. Ollaan pysytelty koko viikko nyt sisällä, koska Tiitillä on alkanut korvatulehdus flunssan päälle aina, jos on yhtään nenää ulkona näytetty. Joten nyt näin ja ihan yllättävän hienosti on kaikkien päät sisäoleilua kestänyt. Me ollaan muun muassa leivottu, siivottu ja tanssittu.


Milläpä talttuis iltainen "apua, pakko saada jotain makeaa" -pinttymä paremmin, kuin mokkapaloilla! Tiiti leipoi eilen illalla, kun mä vain ojentelin välineitä ja valmiiks suunnilleen mitattuja aineksia. Osa oli kyllä tekohetkellä vielä isin ostoskorissa kaupassa, joten vähän ennakoitiin ja oiottiin, mutta lopulta hyvä tuli. Jossei ulkonäöltään, niin ainakin maultaan. Meillä ei Tiiti oo vielä syönyt karkkia oikeestaan ollenkaan, eikä mun mielestä alle 3-vuotiaan tarvitsekaan, jos näin kätevästi sen vielä yhden lapsen kanssa saa vältettyä. Eipä toinen ees kaipaa karkkia, kun ei tiedä mitä kaivata. Pullaa, jätskiä tms. ei myöskään juurikaan olla syöty, koska ei muutenkaan oo tapana. Kakkua saa toki juhlissa ja Marie -keksejä löytyy usein kotikaapistakin. Nyt tuli aika överi-iltapala puuron päälle, mut kerrankos sitä saa elämä maistua voilta, sokerilta ja strösseliltä. :D 

Meillä Mollakin pukeutuu luomupuuvillaan ja kotimaiseen. :D Mekko: Hilla Clothing
 Tänään siivoiltiin Tiitin kanssa. Hän on kyllä niin huippu jo lelujen keräämisessä, joskin on myös niiden levittämisessä. Muutenkin niin avulias ja huomaavainen tyttö. Päivät on nykyään yhtä hassuttelua, iloa ja uusien asioiden hoksaamista. Ei voi olla kuin onnellinen tästä ikävaiheesta ja siitä, et saatiin juuri toi tyyppi meidän elämään. < 3 Rakkain. 
Tiitin tunika: Nosh // Legginssit: NopsuPopsu // Balettitossut SanshaEilen tanssittiin, pyörittiin ja kieputtiin vauhdikkaasti kolme lastenlaulua, kun oli tavaratkin hyvin jo sivuun nosteltuna. Mulla loppu kyllä jo tasapaino ja kunto siinä kolmannen puoli välissä. Oli tosi hauskaa pitkästä aikaa irroitella kunnolla. Tarvisi taas voinnin kohentuessa kaivaa zumba-levyt esiin. Jos et oo koskaan zumbannu taaperon kanssa, suosittelen sitä lämpimästi. Sanotaan, että nauru pidentää ikää. 

Tänään Tiiti vetäs oma-aloitteisesti meille varmaan miehen työkaverilta kulkeutuneet balettitossut jalkaan ja alkoi tanssia. Anniina balleriinaa on kyllä katsottu ja fanitettu, mutta ihmettelin mistä muualta on niin paljon tanssikuvioita poiminut repertuaariin. Ihanko vaan omasta ytimestä tulevat? Aloin ekaa kertaa googletella harrastusvaihtoehtoja meillä päin. Tuli tunne, että joku tanssi-/tempputunti silloin tällöin vois olla aika kova juttu. Olispa hauska vaikka ystävän kanssa lähteä joraamaan tunnille, jonne pääsis sekä mammat että lapset. Mitäs sanotte E&E? ;) Itse en taaperoiässä vielä harrastanut mitään, taisin olla 7-vuotias, kun aloin käydä ratsastustunneilla.

-heidisusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3