27.2.2017

Piipahdus 20-luvulla "arki-iltana"
Lauantai-iltana vaihdettiin pikavauhtia 20-luvun tyyli päälle ja lähdettiin illanviettoon teemasynttäreille. Arki-illaksi koin sen itse siksi, että visiitti toiselle vuosikymmenelle osui työviikolle aamu- ja iltavuoron väliin. Kuuden päivän työputki oli käynnissä ja vasta tiistailla siinsi vapaaapäivän rentoutus. Aika hauska oli tehdä tämmöinen pikainen vapaalle vaihto, mentiinpä siitä vielä hotelliin yöks ja ajeltiin aamusta kotiin. Äitini tuli hoitamaan Tiitiä niin ikään aamu- ja iltavuoronsa välissä. Kiitos, oot parhautta! < 3

Mun 20-luvun tyyli oli aika lailla sen ansiota, että tulin avanneeksi suuni oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sain mekon sekä koristepannan ystävältäni. Punaisen huulipunan ja helmet kävin hakemassa kaupasta, saas nähdä vieläkö niille joskus tulee käyttöä. Oli sitten mun eka kerta huulipunakokeilu ikinä, joten jälkikin on sen mukaista. Vallankin kun samalla töistä tullessaan piti laittaa sataa asiaa valmiiksi itsensä lisäksi ja sylitellä päivän päikyssä ollutta taaperoa. Puuterin levityksestä menee kiitos Tiitille, se olikin ainoa siististi kohdilleen osunut meikki. Mitähän se kertoo, että 2,5 -vuotias hoitaa nää tyttöilyt jo paremmin kuin minä. 

20-luku toi tullessaan naisten lyhyet helmat sekä hiukset, juhlatyyliin vallankin kuului höyhenet, paljetit ja hapsut. Helmillä, ranne- ja korvakoruilla sekä pitkillä hanskoilla koristettiin pukeutumista entisestään. Hiusten laitossa suosittiin laineita tai päätämyötäilevää mallia. Värit oli voimakkaita tai sitten juurikin mustaa ja metallia. Aika ihastuttava ja moneksi taipuva tyyli juhliin! Tältä näytti mun illan look:
Miltäs näyttää? Onko 20-luvun tyyli tuttu itsellesi? Mä jouduin kyllä googlettelemaan ja vielä viime hetken vinkkejä kysymään ystäviltä. Onneks on näitä tyylitietoisempia ympärillä, hahah.


 -heidisusanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3