9.2.2017

Ihana aamu

Hahah, naurattaa jo valmiiksi tuo otsikko, koska toi on mun suusta niin absurdi ilmaus: Ihana aamu. Oon nimittäin kaikkea muuta paitsi aamuihminen. Lähellä olevat voi varmaan allekirjoittaa, et mun kanssa ois hirveen kiva skipata se aamun eka tunti vaikka kokonaan ja siirtyä suoraan seuraavaan. Ennen aamuvuoroja mun on pakko herätä se tunti ennen töitä, koska en vaan pysty sen ekan tunnin aikana suoriutumaan mistään ja ainoastaan murisen, jos jotain ääntä ja älämölöä kuuluu jostain. Hirmu kiva että on kitaraa soittava ja paljon laulava mies. On se siis ihanaa... aina iltaisin. Oon aina ollut ilta-/yöihminen. Vallankin yöaika on itselle ollut aina luontaisempi olla hereillä. Kolmivuorotyö sopii loistavasti, koska aamuja on mulla aika vähän. Toki nykyään perhe-elämään yhdistettynä se ei oo niin selkeästi vaan positiivinen juttu. Tälläkin viikolla oon kolme iltaa peräkkäin töissä, joten perhettä ei yhtäaikaa näe ollenkaan. Kun palailen kymmenen jälkeen illalla kotiin, nukkuu mies ja Tiiti jo päät vastakkain. Tiitin kanssa toki sit aamut touhutaan, ennen kuin vien päikkyyn.
Tänään kuitenkin heräsin yllättävän kevyellä päällä ja jaloilla. Tiiti sepitti jotain jo vuoteen vieressä ja nauroi niin valloittavasti. Sain silmät auki samantien ja nousin ylös. Tehtiin aamutoimet taaperon selittäessä mitä ihmeellisempiä juttuja, täysi vauhti päällä samantien. Viime päivinä ollaan huomattu, että meidän tytön mielikuvitus on aivan uskomattoman hyvä. Ihailla saa, kuinka leikit keksitään tuosta noin vaan ja tarinoita kerrotaan jo kovasti. Mielikuvitusruokaa tai tekemistä voi napata vaikka suoraan lehden sivulta tai televisioruudusta, pehmolelut heittämällä ne lentää kuuhun seikkailemaan ja ravintolassa voi servettiin kääriä vaikka norsun ja antaa sen mummulle. Vaari antaa takaisin servettinyytin täynnä mielikuvituspähkinöitä ja taas on neiti aivan innoissaan juonen käänteestä. Ihanaa heittäytymistä muiltakin! Lelukori tyhjennetään joka päivä lattialle, jotta voidaan leikkiä sillä korilla! Hölmö äiti taas on ylipäätään ostanut ne valmiit lelut käyttötarkoituksineen, tuo tyttö taitaisi vallan loistavasti pärjätä ilmankin. Kaapit ja maailma on avoinna ja täynnä tekemistä, kun vaan keksii sen siinä samalla tehdessään.


Lähdettiin samalla aurinkoisella flowlla kohti päiväkotia ja vaikka pakkanen kipristeli liki kahdessakymmenessä asteessa, ei ollut yhtään kylmä. Aurinko valaisi ihanasti, väkisinkin silläkin on varmaan vaikutusta kohonneeseen mielialaan ja aamun askeleen keveyteen. Kiitos valo. Tiiti juoksi päikyn olkkariin mulle vaan iloisesti matkalta vilkuttaen. Ikkunasta näin Tiitin vilkuttavan vielä niin kovasti ja lähettelevän lentopusuja, että koko talon väki nauroi mukana. Voi kultaa. Jotta tämä aamu-utopia vielä jatkui, niin kävelin lähimarkettiin jossa alkoi samalla hetkellä kakkukahvitarjoilu ja sain tuoreen kahvin suoraan käteen. Ei huono!

Palailin kotiin ja samalla kellon lyömällä julkaistiin Noshin uusi mallisto lapsille ja naisille. Samaan keveilyyn lähti sitten tilauskin, mutta ehkäpä pienempi, kun mitä se olisi ollut, jos mieli olisi ollut oikein maassa ja olisi tullut tarve piristää itseään enemmän. Innoshtuksissani tilailin meidän ekat samisteluvaatteetkin, Tiitille JOUTSEN kuosia taskutunikassa, itselleni legginseissä. Värissä päätin räväyttää fasaanimustalla, joten tämän päivän fiilistely muistuu mieleen vielä monesti, kun tuolta mustasta vaatekaapistani kaivan esiin ne ihanaa aamuaurinkoa kirkuvat oranssinpuhuvat leggarini. Naisten uutuuksia saa vielä vaan edustajan kautta, mutta itse tilaan kyllä kaikki aina kivalta edustajalta, jolta nytkin sai hyvät neuvot kokovalintojen suhteen.

Kuva kopioitu Nosh.fi: lasten lookbook


Kuva kopioitu Nosh.fi: naisten lookbookMiten sulla on lähtenyt päivä käyntiin? Lähtikö tilausta? :) Aurinkoista päivää!

-heidisusanna
5 kommenttia:

 1. Olipa hyvänmielen postaus :) Pesukarhukuosia tilasin lyhyt ja pitkähihaisena. Se joutsenki ois ollut niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tähän en ollut huomannut vastata, pahoittelut! Tilasin myös sitä pesukarhua muistaakseni vaaleansinisenä t-paitana. Tunika meillä onkin siitä viime mallistosta, niin suloinen kuosi!

   Poista
 2. en oo vielä tilannut mitään, mut odottelen, josko laittaisit sovituskuvaa noista joutsenista. Ne kiinnostaa nimittäin kovasti. -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitan ilman muuta, kun paketti saapuu. :)

   Poista
  2. psssst täältä löytyy: http://viivyvierellain.blogspot.fi/2017/02/sovituskuvissa-noshin-joutsenet.html

   Poista

Kiitos kommentista! <3