28.2.2017

Hostelli & Hotelli vinkki TampereeltaPakko vielä edelliseen 20-luku postaukseen liittyen vinkata teille hostelli-hotellista, joka ainakin itselleni oli uusi tuttavuus Tampereella. Meillä tosiaan oli tarkoitus tehdä vain lyhyt piipahdus ja yöpyä jossain iisisti ja mukavasti. Toiveissa oli suhteellisen edullinen majoitus parisängyllä, omalla kylppärillä, läheltä juhlapaikkaa ja aamupala hintaan sisältyen. Näillä hakuehdoilla ensimmäinen hyvän näköinen vaihtoehto oli Dream Hostel & Hotel. Mentiin paikalle illalla lähempänä kuutta sisäänkirjausta varten, palailimme hotelliin yöllä ja poistuttiin seuraavana päivänä yhdentoista jälkeen. Joustovaraa ajoissa olisi lähtöpäivänä ollut, kun hotellin puolella oli hiljaisempaa.

Dream Hostel & Hotelista päällimmäiseksi jäi mieleen siisteys, rentous ja tietynlainen reissuporukan olohuonefiilis. Aamupala kääntyi pitkälti enemmän hotelli kuin hostellitasoon. Henkilökunta teki osaltaan ystävällisen ja rennon ilmapiirin paikkaan. Kulku sisällä ja ulkona oli helppoa ovikoodin saatuaan. Vähän harmitti, kun aamupalaksi ei ollut croissantteja tai laskiaispullia tarjolla, mutta muuten oli just oikee valinta lyhyeen visiittiin ja kahdenkeskiseen aikaan ilman tarvetta pönöttää vaivautuneesti yhteisissä tiloissakaan.


Huone oli melko pieni, mutta tällaiseen piipahdusvierailuun ainakin sopiva. Television puutekaan ei meitä haitannut. Seinät melko ohuet, muista huoneista äänet kantautuivat. Sänky oli oikein hyvä nukkua. Huoneen ilme oli mielestäni kiva.


-heidisusanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3