10.2.2017

Blaa! alelöydöt ja pieleen menneet kokovalinnat

Blaa! on itselle melko uusi tuttavuus. Muutaman kerran olen nettisivulle eksynyt ihastelemaan vaatteita, mutta ei ole tullut tilattua kuitenkaan. Nyt bongasin melko mukavat alet ja oli pakko testata tämäkin merkki. Kokovalinnoissa mentiin hieman metsään, sillä vaikka Tiiti nykyään käyttää enimmäkseen kokoa 98/104, oli näistä kaikki reiluja. Gollegebaggyt olikin kokoa 110cm, kun ajattelin että edellistä kokoa meillä alkaa olla sopivasti jo. Ne tosin vaikuttaa enemmän vastaavan tuota 98/104. En osaa kyllä tässä kohtaa enää arvioida, kuinka tuo tyttö kasvaa. Ainakin nyt on jo vuosi menty samoilla näillä ekologisilla merkeillä, jotka on suunniteltukin kestämään kulutusta, leikkiä ja aikaa. Oon aiemmin postannut noista merkeistä muun muassa täällä: Hurahdus ekologisiin lastenvaatteisiin.


Huputon oloasu on väriltään persikka, aivan ihanan pehmeä ja vetskarin alla fiksusti leveä kangaskaistale, et voi pitää sellaisena ihoa vasten. Kaulustakin on kivasti, että menee vaikka autossa matkustaessakin. Tähän kyllä vielä hukutaan, vaikka kääntäis lahkeita kuinka. Toivotaan et herkkis väri on mieleen vaikka joskus 3-4v:nä sitten. :) 


Blaa! käyttää orgaanista ja GOTS-sertifikoitua puuvillaa. En kestä noita aasi-leggareita kuin ihanat!
Gollegebaggyt on ihanan pehmoiset ja kestävän oloiset housut Suomen moneen kalseaan vuodenaikaan. Koko 110, eikä tän isommat kuitenkaan. Nää on alehintaan vaan vähän päälle kympin. :o Täältä näät alet: Blaa!

Äiti on aasi-fani ja Tiitikin ihastui näihin onneksi vaikkei Ihaa-aasi olekaan. < 3


Blaa oy on suomalainen yritys. Itseäni häiritsee se, ettei kotisivuilta ole ainakaan helposti löydettävissä (en siis löytänyt) mainintaa siitä, missä vaatteet valmistetaan. Blaa!:n sivuilta löysin vain tämän: "Käyttämissämme tehtaissa ei käytetä lapsityövoimaa ja työstä maksetaan työehtosopimusten mukaista palkkaa.". Itse toivoisin suurempaa läpinäkyvyyttä tuotantoon. Jostain blogista bongasin maininnan, että ainakin Portugalissa ja Turkissa vaatteita tehtäisiin. Toki paljon on jo hyviä arvoja takana, mutta kyllä siltikin vaakakuppi kallistuu enemmän selkeästi kotimaisten tai näkyvämmin valmistuspaikoistaan kertovien yritysten pariin.

Nyt on postauksissa ollut vähän tätä lastenvaatepainotusta, häiritseekö se? Postausideoitakin saa laittaa tai muuten kertoilla mielipiteitään blogista, niistä jokainen on tärkeä itselleni! Mukavaa viikonloppua!

-heidisusanna

5 kommenttia:

 1. Ihana tuo jumppis, vaikkakin selkeästi vielä teille reilu <3 Meillekin kävi niin, et Tossavaiselle tarkoitettu jumppis olikin Sikuriinalle sopiva :D Mut eipä se haittaa, saa isosisko käyttää siis sitä ensin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja mua ei ainakaan ole yhtään häirinnyt lastenvaatepainoitteisuus, toki ne ovatkin lähellä myös omaa kiinnostuksenkohdetta. :)

   -S

   Poista
  2. Joo, se on tosi <3. Heti täytyy ottaa käyttöön, kun ei ihan siihen kompastella tarvi. Nyt on viikonlopuksi kyllä pitkät automatkat edessä, että olisi mukava asu alle laittaa. Teillä menikin hyvin noin! :) Kiva kuulla, ettei häiritse, näitä on mukava tehdä. :)

   Poista
 2. Mäkin oon niin hurahtanut lastenvaatteisiin, että lueskelen todella usein vanhojakin postauksia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) Lastenvaatehurahdus pikkaisen tempaisee mukaansa. :') Saa lueskella vanhoja ja kiva kun kommentoit! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3