29.1.2017

Lastenhuone kuvina

Tiitin huone on etsinyt muotoaan kuluneen kahden vuoden aikana. Tilaa ei kyllä ole ollut järjestystä suuremmin muutella, vallankaan kun huoneessa on myös aikuisten työpöytä. Tällaiseksi huone on nyt viime aikoina vakiintunut. Tiitin sänky on Little Footprint Brooklyn -merkkinen. Sänky on jämäkkää koivua ja on tosi kätevä laskettavan pohjan ja vaihdettavan laidan vuoksi. Sänky on normaalia pinnasänkyä isompi, joten 140cm pituudella se menee pitkään lastensänkynäkin ilman laitaa ja sitten vaikka pikkusohvana, jos huoneneliöitä tulee joskus lisää. 

Lastenhuoneen maton olen virkannut ontelokuteesta,

Leppäkerttui ilmestyi joulun alla paketissa työpaikan pukukaappiin,
kiitos sinulle ihana, kuka olitkin. <3 Kerttu on rakas.

Työkalupakki on ollut yksi lempileluista. Kiitos siskolleni. <3 Leikkijän neule: Nosh, legginssit: Vimma
Pöllöhurahtelua.
Metsän eläimiäkin huoneessa asustaa. 
Hape lasten puuhapöytä + jakkara tuunattuna eläinkuvilla. Jakkaran sisässä on kätevästi säilytystilaa leluille. 

Annariikka Qvistin superihana Keinuen -juliste 

Ylläoleva julisteen paikka oli pitkään tyhjänä ja välillä jotain valmiiksi epäsopivia oli siinä kokeilussa. Qvistin Keinuen julisteen löytäessäni Weecosista, tiesin heti Sen Oikean löytyneen. Niin suloinen. Väri ja ympäröivä vaaleus myös tasapainottavat kivasti meidän vihreitä lastenhuoneen seiniä. Tiitin leluissa koitetaan suosia puisia ja kestäviä versioita. Lelusäilytystä on lisäksi olohuoneen senkissä. Nukkumishuonetta on kivempi rajoittaa vähän lelupaljoudelta. Tosin nykyään Tiiti on taas kaivautunut äidin ja isin kylkeen perhepetiin. Niin on nyt hyvä kaikilla meillä. <3 Lastenhuone on nykyään päivän leikkien käytössä sekä illalla tarvittaessa huone, jonka oven voi sulkea jos joku haluaa omiin oloihinsa hetkeksi uppoutua. Satuja siellä myös lueskellaan ja paljon piirretään.

Mistä tulikin mieleen, että Tiiti piirsi tänään ensimmäisen pääjalkaisensa! 2,5 -vuotiaana. Melko aikaisin siis, uskoisin. Oli niin huippua, kun riemuittiin kaikki yhdessä, Tiiti pisti ihan voitontanssiksi ja äiti ja isi säesti. Kuinka hurjan onnellinen voi olla pallosta, neljästä viivasta, silmistä ja suusta. Ihan tuli onnenkyyneleet silmiin, etenkin kun näki toisen silmistä kuinka vanhempien ilo heijastui ja hän oli niin ylpeä saavutuksestaan. Voi rakkaus. Harkitsen kovasti, että tuosta ekasta piirrustuksesta tilaisin Tiia Arkko Design korun. Tällä hetkellä voisin vaikka ottaa tatuoinnin siitä. Mies sanoi joskus, kun puhuin samaa jo tätä pääjalkais-vaihetta odotellessani, että hän mieluummin odottelisi tytön piirrustustaidon kehittymistä ennen tatuointiliikkeeseen ryntäämistä. :D

-heidisusanna

1 kommentti:

Kiitos kommentista! <3